L'ALTRE 3%, MERDA PER A TOTHOM


Arran dels fets de dijous en l'operació Pika, moltes veus i no només de l'entorn sobiranista han insistit que la fiscalia és un òrgan que controla el Govern i han recordat la frase gravada i maleïda de l'exministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, explicant l'antic director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, "això m'ho afina la fiscalia ..."
Curiosament, a la mateixa hora que els últims detinguts de l'Operació Pika abandonaven les dependències de la Guàrdia Civil, la Fiscalia Anticorrupció que havia ordenat les seves detencions sol·licitava la reobertura del cas de la caixa B del Partit Popular perquè Francisco Correa va dir en el judici de Gürtel que el partit de Mariano Rajoy cobrava mossegades per la gran obra pública, de fins al 3%. Un altre 3%, i aquesta investigació de l'altre 3% no va contra l'entorn sobiranista ni els seus dirigents sinó contra els que aquests acusen de perseguir-políticament i manipular la justicia, i és que aquí hi ha merda per a tothom. En això consisteix la política, en nedar entre merda mentre busques els diners als altres. (José Sacristán dixit).
Comparteix:  

Comentaris

  1. Lo cojonudo, es que el 3% de aquí fue denunciado por una de aquí, de Esquerra republicana que trabajaba en el Ay untamiento de Torredembarra.
    Aquí no lo denunció ni el estado, ni el PP, ni el PSC, ni Ciudadanos, ni la CUP..lo denunció un particular de esquerra.

    ResponElimina
  2. ja, per simplificar-ho i com diria Berlanga: todos a la cárcel, i problema resolt.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada