.

BLOCS D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ


EL SHOW DE TRUMP


Ho deia l'altre dia i m'hi reafirmo en que s'hauria de crear un  blog o un digital dedicat nomès al show del President dels unaired estates of america, i les seves conxorxes d'enze, que farien les delicies d'Ignatius Reilly. Aquest senyor que habia escrit era una barreja entre Gil i Gil i Ruiz Mateos, és pitjor, el parell de traspassats esmentats encara tenien una mica de sentit comú. Potser és pensa que la tele d'Estats Units i el que diu en un miting nom és a veu allí, una espècie de síndrome de la folclórica quan feien declaracions a Estas Units o Argentina i no queien que aquestes declaracions també arribàven fins aqui.
Cada vegada que Trump desbarra penso en Stephen King i la 'Zona muerta', no ho puc evitar, i és que aquest home és un perill físic, químic i petroquimic, que o el retiren pel civil o pel militar o acabarem prenent tots mal.
Ahir va ser l'atemptat de Suècia, i demà sera una altra realitat alternativa de l'home que acusa a la premsa de difondre Fake-news, que la titla d'enemic del poble, i el fabricant de mentides i enemic del poble resulta que és ell. Donald Trump, l'enze.
I aquí que ens sorprenem de que vuit milions de persones votin al Pp, i que tant ens queixem, a la vista del panorama des de Trump, hem arribat a un punt de resar per desitjar llarga vida a Mariano, el plasma, el plasta, el tòtil, però el nostre Mariano, que Déu ens el conservi, si pot ser però, a la reserva.

2 comentaris :

  1. Y este payaso lleva la clave de la bomba atómica ¡¡¡¡
    joder ¡¡¡ como está el patio

    ResponElimina
  2. teléfono rojo, volamos hacia Moscú! recordes la peli.

    ResponElimina

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - Copyright © BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ. Designed - OddThemes