La fiscal en cap de Barcelona, ​​Anna Maria Magaldi, ha comparegut en roda de premsa aquest dimarts per explicar la seva versió pels suposats insults que va rebre a la sortida d'una de les jornades del judici del 9N. Magaldi ha relatat segon per segon el desagradable episodi del que va ser objecte, els insults i l'assetjament, que es tradueixen en crits en contra seva i expressions i insults concrets: "Feixista, merda, ets una merda, ves de Catalunya, fora". Però també ha anunciat que estudiarà prendre mesures legals contra el subjecte que es va saltar el cordó de seguretat per increpar-la. I pel que fa al judici del 9N ha assegurat que el fiscal del judici, Emilio Sánchez Ulled, ha tornat la dignitat als fiscals de Catalunya amb la seva intervenció en la causa.

En una situació molt poc habitual per part de Magaldi, ha decidit citar els mitjans per donar compte de l'episodi de la qual ella mateixa va ser protagonista, encara que de moment no hi ha denúncia davant els Mossos d'Esquadra pels fets. La fiscal en cap ha relatat la topada amb els manifestants a les portes del Palau de Justícia i com un dels manifestants es va dirigir cap a ella, corrent en diagonal, per increpar-per la judicialització de la causa del 9N.

Aixó és de bojos, un pur esperpent, ja ho deia Warhol, quan afirmaba que en el futur qualsevol imbécil tindria els seus cinc minuts de gloria, la Fiscal Magaldi ja els té, ja por estar tranquil·la o anar a Sálvame de luxe. La manera de narrar els fets per la Fiscal és novel·ladament pintoresca, i potser no ho sap, ja se sap que la justicia viu allunyada de la realitat, però per insults pitjors, molt pitjors que els que ella presumptament va rebre (dic presumptament perquè els invencibles ho neguen), però suposem que els va rebre, no han fet rodes de premsa polítics o tertulians del país, ni han denunciat a ningú als mossos d'esquadra, a Pujol o Puigdemont els hi han dit coses molt mès gruixudes, i a molts polítics o tertulians, però aquesta Fiscal en cap que se l'agafa amb paper de fumar, no ha entés res, ni quines són les regles del joc, i l'ùnic que pretén és desviar l'atenció i dirigir el protagonisme vers la seva figura, per desviar la seva injustificable i perversa actuació profesional; i no ha colat, Senyora Magaldi, no ha colat, s'ha retratat tota soleta, i ben retrada, ha estat la riota de molts avui amb la seva lamentable intervenció.