PURA CASUALITAT


El president del Port de Barcelona, ​​Sixte Cambra, va estar detingut 10 hores al seu despatx mentre la Guàrdia Civil procedia al registre del seu despatx i del de la seva secretària. Cambra, a més d'assegurar per activa i per passiva que no hi ha hagut sota el seu mandatni una sola irregularitat pel que fa a la concessió d'obres públiques, com les que investiga el jutge del Vendrell, el dirigent ha revelat que ell es va assabentar per la premsa de que anava a ser detingut quan encara no havia arribat la Guàrdia Civil al seu despatx. Cambra ha expressat la seva sorpresa i indignació pel que ha passat i només es troba una explicació en clau política, donada la seva estreta vinculació amb l'antiga CDC, de la que va ser senador fa més d'una dècada, la seva amistat personal amb Artur Mas, i el fet que dilluns comenci el judici pel 9N.

En declaracions a RAC1, el president del Port ha explicat que aquest dijous va anar al seu despatx, com cada dia, i poc després de les 9 del matí, el seu director de comunicació li va ensenyar una informació en un confidencial en el qual s'assegurava que ell havia estat detingut. "Al cap de 5 o 10 minuts va arribar el secretari del jutjat, el fiscal i una dotació de la guàrdia civil per registrar el meu despatx", ha relatat.

No entenc de que és queixa el Sr. Cambra, és una avantatja que sàpigues que et detindrà la Guàrdia Civil abans que es produeixi, suposant que supossesim que tens quelcom a amagar, tens temps de destruir les proves, o de fotre el camp i que així de moment no et trobin. A banda que el que és demostra amb aquesta filtració de l'Operació de la Guàrdia Civil a un mitjà digital, i segons diuen també a un parell de diaris en paper, és que no hi cap intencionalitat política per part de la Fiscalia ni la Guardia Civil, no sigueu mal pensats, que aixó no te res a veure amb els fets que és produïran dilluns, és casualitat, pura casualitat.


Comparteix:  

Comentaris

 1. "...ESTO EL FISCAL,NOS LO AFINA".

  ResponElimina
 2. Como disssen los de Can Pujol:
  ¡ dejar que la mierda venga toa pa mi ¡

  ResponElimina
  Respostes
  1. tampoc és això, hi ha més Pujols a Cdc, alies PDcat.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada