El IEM se celebrarà aquest any a la ciutat polonesa de Katowice. En ell podrem veure els millors equips de 'League of Legends', 'CS: GO' i 'Starcraft'. En referència als conjunts que participaran sobre el que hi ha hagut molts canvis d'última hora, però, ja es coneixen tots els conjunts que disputaran la competició. G2, M19, Rox Tigers, Kongdoo Monster, EdwardGaming, Flash Wolve, UOL i H2K s'enfrontaran a la recerca de fer-se amb l'Intel Extreme Masters. La retransmissió d'aquesta competició estarà a càrrec de Movistar+ canal 29 que donarà en directe tots els partits del torneig.

Que deu ser això de IEM, League of legends, us deveu estar preguntant: League of Legends (sovint abreujat com LoL, i de vegades com LofL) és un videojoc de gran interès internacional què es va inaugurar el 27 d’octubre de 2009, avui en dia ja hi ha més de 100 milions de persones registrades per tot el món. És un videojoc MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), també és un videojoc d’estratègia en temps real i acció, creat per Riot Games. 
Des de 2016 hi ha un selecció 130 campions disponibles. Els jugadors de cada equip apareixen en la seva respectiva àrea del mapa, dins de la seva base, situades totes dues diametralment oposades. És a la base de cada equip on es troba el seu nexe. L'objectiu del joc, i el que determina l'equip guanyador, és destruir el nexe de l'equip rival. En tots els escenaris, a excepció de Dominion, prèviament cal accedir a la base enemiga eliminant els seus inhibidors que alhora són protegits per torretes distribuïdes al llarg de les línies. 
Aquests jocs vía competició es desenvolupen en Pavellons o Palaus d'esports i es retransmeten en directe mitjançant enormes pantalles, uns pavellons on hi poden asistir 5 o 10 mil aficionats i enguany Movistar+ al canal 29 ho retransmet en directe de pagament, i en diferit sense estar-hi abonat. Que retransmeten? doncs aixó, aquestes partides de League of Legends, en directe i comentades per dos narradors. Pot semblar aberrant, una bestiesa de llunàtics i potser o sigui, o simplement és el futur de l'esport dins els videojocs que nosaltres no som capaços d'entendre, però té molts seguidors, evidentment d'una altra generació.  M'ho he estat mirant aquesta tarda i no he entes res....