El Parlament català de Catalunya, proposa que Mas comparegui el 29 de març per donar explicacions sobre el cas Palau. L'oposició va forçar la compareixença després de la confessió de Fèlix Millet al judici. La Comissió d'Assumptes Institucionals ha proposat que l'ex-president Artur Mas comparegui el 29 de març per donar explicacions sobre el presumpte finançament irregular de CDC. Tots els grups del Parlament menys Junts pel Sí van registrar la setmana passada una petició de compareixença de l'ex-president perquè doni explicacions després de les confessions d'alguns dels encausats en el cas Palau.
La sol·licitud conjunta es va presentar l'endemà que l'ex-president del Palau de la Música i saquejador confés de la institució, Fèlix Millet, declarés com a acusat en el judici del cas Palau que Ferrovial "feia donacions perquè els diners anessin a CDC a canvi d'obres públiques".
Francament, aquests del Parlament em sembla que no han entés res, i es preocupant, clar que si estic parlant d'un Parlament en el qual la cap de l'oposició és Inés Arrimadas, tot és posble i tot es pot esperar del 13 rue del percebe en  que s'ha acanbat convertint el Parlament del nostre país.
En primer lloc, Millet o Montull, no han confessat, han acusat Convergència, i ho han de demostrar, o ells o el fiscal, al cap i a la fi són dos delinquents que busquen redimir-se engegant el ventilador i el que faci falta per rebaixar la seva condemna. 
En segon, puig que tots els partits, 'tots' es financien irregularment (com Millet, acuso sense aportar proves), Mas no té perquè anar al Parlament a donar explicacions, ni a dir res, ni a escoltar bestieses dels hipócrites que és fan l'ofès i són pressumptament igual o més corruptes que ell. Tot plegat és un joc de desproposits del primer a l'últim, mai el vol dels polítics del nostre país, havia estat tant gallinaci. Oi que Mas ha estat inhabilitat un parell d'anys, doncs ja tenen el que volien uns i altres, i als carlins que el mati déu. Jo, si fos Mas, passaria olímpicament del Parlament de fireta que tenim a casa nostra, un Parlament que fa honor al 'ínùtil, presentarse sin referencias'