Com ja sabem que res passa per que si, i que tota informació o consells alimentaris tenen algun interés en el seu rerefons, m'agradaria saber quin interés o interessos hi ha darrere aquest bombardeig de informacions i consells que ens estan donant últimament  per que no mengem carn, carn vermella o no vermella, o segons diuen ara carn que no es carn pero que sembla carn. o carn de pollastre sense pollastre. O sigui, no es pot menjar carn, ni peix que diuen porta mercuri i no se que dallonsis més.

No sé qui ha fet més mal a la cuina i al menjar, si Ferrán Adrià o els veganistes, o potser ambdós, amb mi que no hi comptin ni l'un ni els altres, seguiré menjant una mica de tot com s'ha fet sempre si s'ha pogut, verdura inclosa que és el que menys agrada en general als homínids, i per alguna cosa i causa deu ser, hervíbors no som, per més que rumiín alguns; ja dic, no sé que hi ha darrere d'aquests foscos interessos, ves que no sigui culpa de l'Artur Mas, que se les emporta totes.
Ah! i una hamburguesa, sigui natural o artificial, no és carn, és un engendre com les mandonguilles, i se n'hauria de prohibir el seu consum, per insà i antiestètic. Visca les mongetes seques amb butifarra i cansalada, acompanyades de ceba amanida amb vinagre de vi, el porró i una llesca de pa de pagés, i que no me les toquin ni desnaturalitzin, que em sentirán. Ah! i sobretot no feu ni cas dels dietistes, n'hi ha de dos tipus, els que no hi entenen gaire i els que no en tenen ni puta idea, que són els uns i els altres els qui us diran que menjar això o alló engreixa i segur que us prohibiran primer que tot el pa. Defugiu-los esperitats, són nocius i més inùtils que un arbitre asistent.
Feu-me cas: mengeu beveu i cardeu, tant com pogueu; igualment us morireu, pero tips i satisfets.