ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

PARLAMENTARIS 'DE RISA'


No deixa de ser preocupant que un ens amorf pero ben preparat i llest com és Inés Arrimadas del partit Ciutadans que arrossega a Catalunya el seu pecat original des de la seva fundació, es toregi verbalment als tertulians de Can Basté, incapaços del primer a l'ùltim de desmuntar el seus primitius arguments i mitges veritats mitges mentides que si l'escoltes, C's tot solet ho ha arreglat tot, tot i tot a Catalunya. Els tertulians de Rac1 que cobren per fer-ho l'han deixa't escapolir de l'escomesa indemne, clar que no hi havia el denostat Vicenç Sanchis, que segur no l'hauria deixar sortir-se'n de rosetes tan facilment. Cada vot de Catalunya a C's és un vot escombraria, malgrat en recullen encara no entenc per qué. El tarannà d'Arrimadas no és nou, la dreta sap defensar-se amb escreix, vegeu si no com el lacai del Ministre de l'Interior, el taujà de Alfonso es va defensar atacant davant la comissió de Parlamentaris 'de risa' del Parlament de 'idem' de Catalunya, com se'ls va torejar; Visca Catalunya lliure d'intel·ligencia política.
I ho sento per les feministes, Arrimadas, és mona i no es pas tonta, pero aqui acaba tot, el seu discurs ofén qualsevol intel·ligència per demagògic vulgar i previsible, clar que el mateix ho era (de mona) i deia més o menys el mateix Esperanza Aguirre, la dona que no s'assabenta de res, de res, de res, i tornant a Arrimadas, insisteixo en el pecat original del seu partit, C's, un partit que ella encara no ho sap ni ho albira, al que li queden dues eleccions més per anar al mateix cementiri on va anar a parar la demagogia barata de 'UPyD' de la innombrable ex del Psoe. Clar que menys li queda encara a la CUP, cert que ço no és un partit, nomès és un fosc i prescindible esgarip al buit.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Lo que tiene esta nena es eso, juventud, y se le perdona todo.
    Pero no tiene un pelo de tonta. Ella ya está en el circuito y sabe lo que es ganar dinero del erario, la visa y la silla oficial.
    Será complejo moverla de la silla, esta tiene para años en el compadreo.
    Y es válido para toda la movida de la CUP y para los que se dicen el ala "juvenil del partido".
    Son como la tuna, con 50 años y todavia tocando el clavelito y haciendo 2º en la Universidad.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no hi ha res a perdonar, és més del mateix de la vella política, res, buit amorf i demagògic...

      Elimina
  2. Totalment d´acord. El discùrs D´Arrimadas es demagogia pura.

    Però, amic meu, estem a l´era de la demagogia com eina polìtica per arribar o mantenir el poder. Cap diferencia en el seu discurs amb la resta, están pensats i elaborats per el seus incondicionals, que no esperan escoltar un altre cosa.

    Exactament es lo que explicaba aquell impressentable del PdCat amb el perfìl d´un lider que podria ser independentista, autonomista, o fallera valençiana segons demanesin las circunstancias.

    I es mes mona i sexy L´Arrimadas que no pas L´Aguirre en la seva bona època, ¡¡ on vas a parar !!.

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperanza Aguirre y Gil de Biedma és una crack, si s'escapoleix de tot el sarao de la Comunitat de Madrid, me la tallo i em faig monja, que deia aquell.

      Elimina
  3. I NO SERA QUE SOM UNS POBLES,AIXI EN PLURAL,ABSOLUTAMENT BENEITS?
    EN FOT QUE EN ROBIN...PERO QUE ES "CARREGIN"LAS LLIBERTATS I LA POCA DEMOCRACIA QUE TENIM,PER MOLT "MONA"QUE SIA LA "NENA",AN FA PANIC¡¡¡.

    ResponElimina
  4. Jo no crec que a les mones se,ls perdoni tot. Sempre veig que les ataquen per aixo mateix o per ser joves o per ser llestes o per ser dones, el cas es que no ataquen objectivament els seus discurssos sino sobre el seu aspecte o condicio i no hi estic d,acord.

    ResponElimina
    Respostes
    1. EL PROBLEMA D'AQUESTA SENYORA NO ÉS QUE SIGUI DONA O MONA, és que és res més QUE PURA DEMAGOGIA BARATA I BARROERA.

      Elimina
  5. Insisteixo que no es ella, i perdona pero es que no es ella, es el seu discurs politic demagogic. A mi sempre m,ha semblat que es un guió el que fan servir, un manual, tenen unes lectures apreses unes respostes esquematicament retoriques, si es mona si es dona o si es menys llesta perquè es mona, a mi no m,interessa quant l,escolto, aixo es el que vull dir. Podría ser ben lletja i estar dient el mateix. Que se li perdona per ser dona i mona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no li perdono res, pero n'hi ha que si ho fan, i a aixó em refereixo.

      Elimina