L'esgarrifós fet va ocórrer a Kuwait. Una dona va gravar el moment en què la treballadora domèstica penjava de la barana d'un finestral i li demanava auxili. La propietària de casa només es va limitar a registrar la tremenda seqüència. En el vídeo, es veu com una empleada domèstica cau des del setè pis d'un edifici d'apartaments a Sabah Al Salem, un barri residencial de Kuwait. L'esgarrifós del cas és que la propietària de casa no la va ajudar i només es va limitar a filmar la seqüència.
La dona va sobreviure a la forta caiguda però va patir múltiples fractures. L'advocada Fawzia Al Sabah va anunciar que presentarà una denúncia contra la dona per no prestar cap tipus d'assistència a la seva empleada. Segons algunes versions, l'empleada podria haver intentat suïcidar-se. No obstant això, i encara que això no justifica l'actitud de la propietària de casa, les autoritats no van confirmar aquesta hipòtesi.

The Guardian va publicar fa uns dies aquesta noticia que és un clar exemple del buit de la nostra societat, de la indiferència cap a l'altre quan té problemes greus, així ho analitza David Torres a Público: una treballadora de la llar penjada d'una finestra, demanant ajuda a crits, i una altra dona, la seva cap, que en comptes de socórrer-la, agafa la càmera de vídeo, grava indiferent la seva desesperació i, quan la dona es deixa anar, s'acosta fins a la finestra per no perdre's el moment en què s'estampa contra el que sembla ser una teulada metàl·lica.

Pensament, paraula, obra i omissió

El pensament i l'omissió estan en primer pla; la paraula es certifica en la frase que va dir la bona senyora mentre sostenia la càmera: "Déu, estàs boja, torna aquí". Com si la seva empleada fos Spiderwoman que hagués sortit a netejar els finestrals amb l'ajuda dels seus poders aràcnids. L'obra va venir quan la senyora va penjar el vídeo a youtube, a veure si aconseguia un munt d'aplaudiments amb la seva versió del Coyote caient per un precipici i coronat per un nuvolet de fum. Per pura xamba, la dona només es va trencar un braç. 

Excepte el macabre detall de filmar l'accident i penjar a la vista del públic -un detall que revela tanta estupidesa com psicopatía-, l'actitud d'aquesta senyora no és molt diferent de la dels europeus que cada dia ens aixequem indiferents davant d'un munt de cadàvers arrossegats per la marea de la guerra i ofegats a la Mediterrània.