UN PERFECTE INÚTIL


L'exministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha intentat donar la volta a l'objecte de la comissió d'investigació sobre la 'policia política' en denunciar que les gravacions de les converses que va mantenir al seu despatx amb Daniel de Alfonso van constituir una maniobra per perjudicar el PP electoralment a tres dies de les eleccions generals.

"Estàvem en plena campanya electoral. És evident que qui va fer això ho va fer amb una evident intenció de perjudicar-me a mi i al partit polític que jo representava en aquestes eleccions", ha assegurat en la seva intervenció inicial durant la comissió d'investigació del Congrés sobre la utilització partidista de la Policia en el seu mandat. Els enregistraments van començar a aparèixer en publico.es a quatre dies de les eleccions generals del mes de juny.

Per al ministre, la comissió d'investigació es redueix als enregistraments perquè, segons ell, sense aquestes gravacions "no hi hauria cas", en referència a la policia política. "No estaríem aquí", ha dit. En aquest sentit, ha criticat la mateixa creació d'una comissió d'investigació "sobre la base d'unes proves il·lícites que no tenen cap retret penal", en referència a l'arxiu de la causa al Tribunal Suprem.

L'excusa de l'home, o l'homenet piatós, no s'entén, i és una excusa de mal pagador, l'home no enten que el problema no són els enregistraments, o ho són en el sentit que, tot un ministre de l'Interior sigui gravat al seu despatx mentre conspira amb de Alfonso i no se n'assabenta, i això sí que és greu, d'entrada demostra la seva incompetència, i el greu no és que el gravessin sinó el que ell i el seu lacai xulesc estaven maquinant, conspirant contra - en el fons - ciutadans del seu propi país mentre algú els gravaba com es carregaven la Sanitat Catalana i de Alfonso s'en vantava. Aquest és el problema i la seva culpa, és a dir conspirador, mentider i incompetent, ell, el gran condecorador de verges desvirgades encara que sigui per un colom, és un perfecte inútil, presentar-se sense referències. De fet, veient-lo a ell i a altres ministres, la qualitat d'inútil i indigent mental és gairebé condició sine quanum per aspirar al càrrec.

9 Comentaris

Més recent Anterior