El que val el sí del diputat de Nova Canàries als Pressupostos: 450 milions d'euros. El vot de Pedro Quevedo és determinant perquè tiri endavant la llei de comptes públics. Entre les seves propostes, destaca l'augment en cent milions d'euros de les partides destinades a l'atenció a la dependència i altres 20 milions addicionals per al combat de la violència de gènere. 

El diputat de Nova Canàries al Congrés, Pere Quevedo, el vot és imprescindible per a l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estat per a 2017, ha registrat un total de 49 esmenes parcials al projecte del Govern que sumen més de 450 milions d'euros, uns 330 dels quals tenen com a destinació les illes

Entre les seves propostes, recollides per Europa Press, destaquen l'augment en cent milions d'euros de les partides destinades a l'atenció a la dependència i altres 20 milions addicionals per al combat de la violència de gènere. En l'àmbit canari, Quevedo reclama 42 milions per a la polítiques d'ocupació, dins el Pla Integral d'Ocupació de la seva comunitat, i altres 30 milions addicionals per a infraestructures educatives a l'arxipèlag.

No se si us sona, és la puta i la ramoneta, alló del peix al cove  de CDC,   el mercadeig miserable, indigne, alló de que puig que el Pisuerga pasa per Valladolid, Quevedo si apunta, si els del País Basc suquen per donar suport als pressupostos, ell no serà menys, estem parlant de garantir 15 anys de pau fiscal com diuen els cinics del PNB. Les putes tenen més dignitat i decencia que uns i l'altre.