ÉS QUE ÉS ES COLMO!


Amiguets i amiguetes, companys i companyes, esquilmats i esquilmades, és que és es colmo!, ves per on el Desgovern de la nació més antiga del món, ha perdut 60 mil milions d'euros del credit que no era rescat, credit que no era rescat a la Banca. Ja ens va dir Sor Aya Saenz de Santa Maria Mare de déu, que aquest rescat que no era rescat no ens costaría ni un euro, i tenia raó, costarà a l'erari 60 mil milions i el que penja, i cal recordar que de l'erari en som nosaltres els ciutadans els paganos, els proveïdors. El mateix de Mariano Rajuà i el Ministre de Guindilla, del que expliquen que una vegada va dir una veritat i es va posar vermell com un perdigot per la falta de pràctica, tambè deien el 2012 que el rescat que no era rescat que era un prèstec era la millor solució.
Ja ho veieu amiguets i amiguetes, companys i companyes, esquilmats i esquilmades, que la brometa del rescat que no era rescat, un colló ens ha costat (1.321 euros a cada ciutadà, mainada inclosa) y 'lo que te rondaré morena'. Obviament, és obvi que aquí no dimitirà ningú, faltaria més. Pocavergonyes, indecents, sinvergüenses.... Ja ho va dir l'altre dia Mariano Rajuà: Cuanto peor, mejor” "Y cuanto peor para todos, mejor. Mejor para mí el suyo, Beneficio político" ¡y olé!.
Ja ho diu Jesús Maraña:“El mayor éxito del PP y de Rajoy en los últimos años: conseguir hacer parecer normal lo que es insostenible”
Comparteix:  

Comentaris

 1. Sí, Francesc, i vaig sentir que "Se seguirá pagando hasta el año 2116" Poca broma! I encara s'estranyen quan es demana que volem votar?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja no se si volem votar, o botar-ne a uns quants.

   Elimina
 2. Mentre augmenti el deute anirem malament. Espanya viu a crèdit.

  ResponElimina
 3. i el problema és que l'hem de pagar nosaltres, aquest rescat dels bancs, el cas Castor, etc, etc,

  ResponElimina
 4. El paìs esta dividit en dos grups, els "Florentinos" que privatitzan guanys y socialitzen perdues, i la resta que paguem las sevas festas.

  Una abraçada.

  ResponElimina
 5. EL COLMO DELS COLMOS,SON LA GENT QUE ELS VOTA...I EL NUET-NUET I LA SEVA COLLA.

  ResponElimina
 6. O sia que som els Pagafantes a l'engrós.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada