Amiguets i amiguetes, ves per on el Desgovern ha perdut 60 mil milions d'euros del credit que no era rescat, o el rescat que no era credit, credit que no rescat a la Banca. Ja ens va dir Sor Aya Saenz de Santa Maria Mare de déu, que aquest rescat que no era rescat no ens costaria ni un euro, i tenia raó, costarà a l'erari 60 mil milions i el que penja, llàstima que l'erari siguem nosaltres els que paguem impostos, fins i tot IRPF tot i estar jubilats.
El mateix deia Mariano Rajuà i el Ministre de Guindilla, del que expliquen que una vegada va dir la veritat i es va posar vermell com un perdigot per la falta de pràctica. 
Ja ho veieu amiguets i amiguetes, el rescat que no era rescat, un colló ens ha costat y lo que te rondaré morena. Obviament, és obvi que aquí no dimitirà ningú, faltaria més, i els diaris de Madrid han passat de puntetes i amb el cul apretat per la noticia, Qui té el cul llogat no opina com ni quan vol. Són una tropa de pocavergonyes indecents.... Ja ho va dir l'altre dia Mariano Rajuà: Cuanto peor, mejor” "Y cuanto peor para todos, mejor. Mejor para mí el suyo. Beneficio político" ¡y olé!

Ja ho diu Jesús Maraña:“El mayor éxito del PP y de Rajoy en los últimos años: conseguir hacer normal lo que es insostenible”

RAJOY: Les hemos perdonado a los bancos los 60.000 millones porque ellos hubieran hecho lo mismo por nosotros - tremendingtopic - publico.es

Això si, aquests mateixos mitjans de Madrid corren a interpretar o reinterpretar manipulant-lo i traient-lo de context i lloc, el discurs del President Puigdemont d'ahir, mentre l'infumable del Rivera s'apunta la medalla de les víctimes d'Hipercor. Un  barrut i un oportunista necròfil és el que és, sort que el seu partidet té data propera de caducitat, nomès li queden dues eleccions per anar a fer companyia a UPyD, de l'altra infumable Rosa Díaz, són tal para cual i igual acabarà ell que ella, en la boira de l'oblit d'on no havien d'haver sortit mai, de fet Rosa ja hi és, encara que de tant en tant vomiti rancúnia per twitter.