WOMEN RACE, LA CURSA SOLIDÀRIA DE LA DONA


Ahir és va celebrar a Sabadell la Women Race, una cursa solidària de la dona, patrocinada per El Corte Inglés, en la qual 'part' dels beneficis es destinaran a una causa benèfica, en aquest cas contra el cáncer en la dona. 
#CorreContraElCancer, car en qualsevol event si no tens hastag no ets ningú.
Vaig veure la sortida, hi havia uns mil participants gairebè tots dones, i haig de dir tambè que més de la meitat no corrien, caminàven, que amb la calor que ja feia a quarts de deu del matí és el més normal, de fet, el que és important és participar, comprar la samarreta i així col·laborar amb la causa.
Ara, el que no entenc, és per que Women race, en anglès, i no Cursa de dones, seguim amb aquesta manía de titular-ho tot en anglès, i tampoc acabo d'entendre que 'part' dels beneficis es destinaran a una causa benèfica, a no ser que el Corte Inglés dels diners que hagi tret amb la venda de les samarretes, descompti el cost de les mateixes i altres despeses derivades de la cursa i doni el sobrant, que és una manera prou económica de fer-se publicitat, en anglès, yes!

Comparteix:  

Comentaris

  1. ...ummmm...¿y Guardiola nod dió ninguna recomendación ?, ¿algo similar a los consejos del Padre Dalai Lama (léase Pujol)?..
    Me extraña...él siempre tan proclive a pontificar.

    ResponElimina
  2. oh! Guardiola tenia feina a Barcelona amb la cosa aquesta de la independencia y no está per aquestes menudencies.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada