El vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, ha acusat Podem de ser l'únic partit que ha "justificat la història d'ETA, el que passa a Veneçuela i el desafiament secessionista" de Catalunya. I ha acusat els membres del partit de Pablo Iglesias de definir el coordinador d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, com "un home de pau".

Durant una entrevista a La Sexta, Casado ha seguit la mateixa línia que va utilitzar durant el discurs que va donar el passat dia 16 a l'Escola Miguel Ángel Blanco de les Noves Generacions del PP, en què va carregar durament contra Podem. En aquesta ocasió, el vicesecretari de Comunicació ha dit que "s'està justificant un terrorisme que ha deixat gairebé mil víctimes", cosa que "no és tolerable", com a membre del PP, partit que ha perdut a 20 membres "per la urpada terrorista ".

No hauríen de sorprendren's aquestes vomitives declaracions del nou cadell del PP, és jove però vell alhora, te un somriure encisador, però cal recordar que el Ministre Solís también el tenia, no aixi Hernando que té un somriure de hiena. Deia que no hauríen de sorprendren's les declaracions de Casado, car quan va participar a la Sexta Noche de tertulià ja apuntava maneres al costat d'Marhuenda, Inda i algun altre espécimen del su estil.

El Pp no ésl'ùnic que ha perdut membres en mans d'ETA, el PSOE tambè, i aquí podreu trobar la llista d'uns altres que han perdut la vida i no precisament a mans d'ETA, sinó d'uns altres terroristes molt propers al Partit popular i l'ideari del Sr. Casado. Un senyor Casado a qui se li hauria de recordar que Otegi va estar condemnat a deu anys de preso pel cas Bateragune, per no res, gràcies a la llei que es va fabricar a mida el seu Partit, i que ha complert tota la pena. Per cert un partit que predica sempra la bondat de l'imperi de la llei i se la passa pel folre quan li convé, un partit amb més de 800 imputats per corrupció. Tot un exemple.