ELS NO INDEPENDENTISTES


Però, ¿i els no independentistes? ¿Veiem la tele? ¿Ningú s’atreveix a dir ni piu? ¿Por?... Els 'indepes' són fragorosos a les xarxes, sí, però poca cosa més. Aquí un pot dir el que li doni la gana amb una mínima disposició. ¿Per què no dieu en veu alta el que m’expliqueu indignats a l’AVE o al pont aeri? No podeu culpar ningú de la vostra por. Un dia faré una llista de famosos i famosets no independentistes cagadets i silents. Potser és que heu subcontractat el problema. Potser és que penseu que si això s’emboliqués, ho arreglaria Soraya i vosaltres a mirar la tele. És clar, el Govern del PP us ho solucionaria.
Jo no votaré perquè, insisteixo, crec que un referèndum unilateral crea més problemes dels que soluciona. Jo manifesto que no votaré, però crec que els que ho volen fer hi tenen tot el dret. L’autocensura dels unionistes no és responsabilitat dels independentistes. Els de les xarxes són una minoria. La majoria d’'indepes' són gent collonuda. Crits i murmuris.

Xavier Sardà
Crits i murmuris
del procés.
elperiodico.cat


En l'entrevista que va tenir amb Buenafuente el President Puigdemont deia: La independència la faran els no-independentistes, perquè han entès que això va de fer un país. Compte, Puigdemont s'ho creu, i arribarà fins al final, el deixin o no.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Cuan es fa de la cultura oficial un pessebre on repartir el blat, s'aconsegueix anular las opinions, i la llibertat del que hi mengen allá.

  No diguem res, no arribi a ser que ens possin a la llista negra.

  Estem com els del poble del comte om el Rei anava en pilotes, ningú gossa dir-ho.

  Una abraçada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es que va en pilotes, encara que no ho diguem, ho sabem.

   Elimina
 2. Ayer, mi amigo F.C, con el que sabes hago EERR, me dijo una cosa a tener en cuenta.
  Él sigue el blog de Francesc Puigcarbó, no se si lo conoces, y siguió la penúltima entrada.
  Aquí, me dijo, o estás conmigo o eres un fascista. No hay más. Y además te tildan de insultador. Y me dijo más, pero me lo reservo.
  Podría, FRANCESC, hablarte del problema de distribución que tiene mi editorial por hacerlo en uno, en vez de en otro idioma, y de las facilidades que hay, y las subvenciones el hacerlo en uno o en otro idioma, pero quien no lo sabe, quien no escribe sobre escritores, y quien no está dentro del mundo editorial, no se lo creé. Así que me lo reservo para una comida entre tu y yo particular.

  Jo no votaré perquè, insisteixo, crec que un referèndum unilateral crea més problemes dels que soluciona. Jo manifesto que no votaré, però crec que els que ho volen fer hi tenen tot el dret. L’autocensura dels unionistes no és responsabilitat dels independentistes. Els de les xarxes són una minoria. La majoria d’'indepes' són gent collonuda.
  La otra, la minoría no lo son, porque sin quererlo se han convertido en fundamentalistas, y cargan contra todo sin importarles la lucha que uno haya llevado para que ellos lleguen hasta aquí.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. hi comença a haver una kaleborroka literaria.

   Elimina
  2. No tinguis cap mena de dubte. Cap mena.

   Elimina
 3. Este señor es un Escritor Recóndito, al menos hace un par de años que salió.
  Un blog para leer.
  Salut

  http://luissoravilla.blogspot.com.es/2017/07/lo-que-vota-o-no-vota-el-pueblo.html

  ResponElimina
 4. DONCS JO SI VOTARE...TINC NETS XIQUETS,TINC NETS.

  ResponElimina
 5. qui més qui menys en té de nets, Oliva....,

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada