Però, ¿i els no independentistes? ¿Veiem la tele? ¿Ningú s’atreveix a dir ni piu? ¿Por?... Els 'indepes' són fragorosos a les xarxes, sí, però poca cosa més. Aquí un pot dir el que li doni la gana amb una mínima disposició. ¿Per què no dieu en veu alta el que m’expliqueu indignats a l’AVE o al pont aeri? No podeu culpar ningú de la vostra por. Un dia faré una llista de famosos i famosets no independentistes cagadets i silents. Potser és que heu subcontractat el problema. Potser és que penseu que si això s’emboliqués, ho arreglaria Soraya i vosaltres a mirar la tele. És clar, el Govern del PP us ho solucionaria.
Jo no votaré perquè, insisteixo, crec que un referèndum unilateral crea més problemes dels que soluciona. Jo manifesto que no votaré, però crec que els que ho volen fer hi tenen tot el dret. L’autocensura dels unionistes no és responsabilitat dels independentistes. Els de les xarxes són una minoria. La majoria d’'indepes' són gent collonuda. Crits i murmuris.

Xavier Sardà
Crits i murmuris
del procés.
elperiodico.cat


En l'entrevista que va tenir amb Buenafuente el President Puigdemont deia: La independència la faran els no-independentistes, perquè han entès que això va de fer un país. Compte, Puigdemont s'ho creu, i arribarà fins al final, el deixin o no.