MAI PASSA RES


Em pregunto que ha de succeir en aquest país perquè la gent surti al carrer a cremar-ho tot. Fa un parell de setmanes, el Banc d'Espanya diu públicament que els bancs rescatats no tornaran els seixanta mil milions d'euros del rescat que no era rescat i no ha passat, ni passarà, absolutament res. La quantitat és molt gran, i, per tant, l'escàndol hauria de ser tambè molt gran. Com és possible que immediatament després de fer-se l'anunci per part del Govern, els partits d'esquerres, els sindicats, les organitzacions ciutadanes, twitter i tot ciutadà amb una mica de vergonya no es concentressin davant de la seu del Banc d'Espanya, bloquejant la sortida dels dirigents i exigint que es persegueixi el deute fins que es pagui?
Si un ciutadà deixa de pagar a qualsevol entitat bancària, encara que sigui una quantitat ridícula, és perseguit fins que el banc cobra. I tothom ho considera d'allò més normal. A la resta de països d'Europa, els bancs han tornat o estan tornant els diners del rescat. A Espanya, no, i no passa res, potser per que com no era un rescat... Fem conya i assumim la situació com si res. Això sí, si els catalans volen votar, si el Govern intenta organitzar un referèndum, si es compren urnes, si l'ajuntament de Pamplona penja una Ikurriña al balcó, l'escàndol mediàtic és monumental. En veritat que el principal problema d'Espanya és el procés d'independència? No, el principal problema és que encara ens queden molts lladregots impunes que amb la connivència del papa Estat s'en van de rositas i ens converteixen en els pagafantes de les seves malversacions. I no passa res! El partit Popular té més de 800 imputats per corrupció i no passa res, l'ex Ministre Soria encara té guarda-espatlles i cotxe oficial, i no passa res; declara el que declara el Comisari Villarejo a Salvados i l'endemà a Rac1 i no passa res, ni ningú mou un dit. Tot l'escandol del fals compte de Trias a Suïssa, viatge innecesàri en avió inclós, que en un altre país causaria ceses immediats d'un a serie de gent, i aquí no passa res. En aquest putu país, mai passa res.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Lazarillo de Tormes. El que puede estafa a su nivel. Se salvan pocos, por no decir casi nadie.
  Llamas a un lampista y no le pides la factura.
  Vas a arreglar el ordenador y tew cobra, sin darte la garantía porque sino habría que añadir el 21%...y como lo conocemos de toda la vida...
  Alquilas un piso, pero no lo pasas por la Cámara de la propiedad para no darlo de alta de iva.
  Y si lo des de alta lo alquilas por habitaciones, para hacer el negocio más sucluento.
  Tomas un taxi y te da tres veces más vueltas de lo normal para llegar al lugar indicado y te fastidias porque lo que no quieres es discutir.
  Quieres darte de baja de telefónica, de Vodafone, de Yoigo...imposible a no ser que pagues penalización.
  Pagas el agua que tiene trece, si trece impuestos añadidos a lo que es la factura del consumo.
  La del gas siete.
  La de las eléctricas once.
  Vas a trabajar y has de quedarte como mínimo media hora más en el tajo sin que nadie te pague nada...antes se llamaban horas extras.
  Te mueres, y jodes a tu familia. El entierro más barato en Barcelona sale 10.500 euros...eso sin nincho.
  Cumples los 65 y el Boi Ruiz dice que el éxito de la sanidad es que los viejos viven muchos años.
  La barra de pan de medio kilo pesa 380 gramos.
  La de cuarto, 200.
  A los bocadillos minis les llaman pulgas...
  Y el Durán dice que con lo que le ha quedado de pensión no puede vivir (sic)
  ¿ Qué esperas, FRANCESC ? qué esperas de todo esto ?
  Lazarillos de Tormes.
  Salut

  ResponElimina
 2. de tot el que has dit, el que més em preocupa es lo de lo Duran, hauriem de fer alguna cosa, un verkami o un crowfunding, pobre home, i això que s'ha estalviat de pagar el deute d'Unió. Cony! uns altres que no paguen el deute als Bancs i no passa res.


  salut

  ResponElimina
 3. ¿ Vols sapiguer cuan sortiran les masses a cremar-ho tot ?.

  Dons cuan es caigui la xara de wassap i el internet un parell de dias, La resta, tant els dóna.

  No els importa que els robin, que els hi paguin un sou de m... i els explotin d´una manera descarada.

  Tan sols necessiten la pantalleta tonta.

  No hi han bolxevics, i el palau d´hivern ara es un centre comercial on venen I-phones carissims.

  Una abraçada.

  ResponElimina
 4. El que més em fot, el més trist, és que tens raó. Impunitat absoluta pels lladregots amb vestit, camisa i corbata.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada