"NEGARÉIS PERO NO CONVENCERÉIS"


Sento una profunda vergonya després d'escoltar avui la declaració de Mariano Rajoy a l'Audiencia nacional, vergonya, impotència i ràbia, l'home no sap res no coneix ningú ni es cuida de res, ell només es dedica a la política, si algú sap alguna cosa és l'extresorer Lapuerta, que no pot testificar per la seva delicada salud mental. De rebot li passa la pilota a Esperanza Aguirre, i a més l'home s'en fotia dels advocats amb el seu mig somriure burleta, amb la connivència del President de la Sala.
Oblida però el Sr. Rajoy unes paraules d'Unamuno que aquí es podrien transformar en 'negaréis pero no convenceréis', per que el cas que va destapar Esperanza Aguirre no és contra el Pp, és del Pp, de la corrupció del Pp, de la corrupció més gran que s'ha donat en la pseudo-democracia espanyola que ha portat a més de 800 polítics del Pp a ser imputats, i l'home que ho nega tot, l'home que no sap, no recorda, no coneix, no li consta, n'és un dels principals responsables per activa i per pasiva.

El testimoni Rajoy no ha pogut dir-ho ni més clar, ni més alt: entre 1996 i 2003, els anys que es jutgen i l'època daurada de la Gürtel, l'eficaç i lleial Rajoy s'ocupava de la política i res tenia a veure amb les finances i els diners. Per si hi havia algun dubte, l'home ho deixa molt clar: durant aquests anys qui remenava els diners eren Álvaro Lapuerta, que ja no pot testificar, i qui ho manava tot en el Partit Popular era Aznar, que si pot testificar, que sempre presumeix de tenir molt bona memòria i no para de donar lliçons a tothom. A partir d'avui, quant vulguin saber sobre els diners al PP preguntin a ell, alies Josemari, Rajoy no hi és ni se l'espera, no sap, no recorda ni coneix, ni li consta. Barrut, això és el que és l'indigne President del Govern Espanyol, un barrut, sempre clamant pel compliment de la llei, embolcallat per la Constitució, sempre i quan no l'afecti a ell, que ni compleix, ni respecta aquesta llei i se la passa pel folre segons li conbñe i interessa. 
Comparteix:  

Comentaris

 1. Però el voten. El mal de que governi gentussa com aquesta neix d'una ciutadania ignorant i covarda.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gloria, en general, la ciutadania voti al partit que voti sol ser ignorant i covarda, per que si no fos així, ja no aniria a votar.

   Elimina
 2. Cert GLORIA, però és innegable que que li voten.
  Conec no una, ni dos, sinó diverses persones que voten AP (després PP) i conec seguidors d'un club, el millor del mon, que porten un clauer amb l'escut del club i a l'altre costat la insígnia de la gavina.
  Uns seguidors s'amaguen, no diuen res (no volen que se sàpiga, i uns altres la família Gaspar, per exemple, està més que orgullosa de ser seguidors d'aquest partit.

  També et diré una altra cosa, al fil de pluralizar a tots per igual, no crec que tots siguin ignorants i covardes.. Generalitzar no és bo. En tots costats trobarem mala gent i bones persones. No és privatiu només del PP.
  Salut

  ResponElimina
 3. Només diré que tot això no passaria ni als USA, ni a Alemanya, ni a França ni al Regne Unit.

  I té raó el Miquel, no es pot generalitzar. Alhora que jo em sento ciutadania, per bé o per mal m'hi sento. I fa cinc anys que he tornat a votar després de passar-me'n més de vint sense fer-ho.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquestes coses pasen a Veneçuela que tant mencionen sovint els del Pp.

   Elimina
 4. Era molt previsible :

  " No me consta"
  " No lo se "
  " No era mi función "
  " Nadie me dijo nada"

  Y..... "la culpa fué del muerto, digo del maquinista".

  Però, com ha dit la Gloria, ¡¡ la gent els vota !!.

  El problema que tenim es el concepte nacionàl de l´honradesa.

  Ahir al migdia, vaig enxampar un grup de nois colant-se al metro a l'estació de Paral.lel.
  Els hi vaig dir : "Vaya, hay dinero para llevar un teléfono carísimo entre las manos, pero no hay un puto Euro para pagar el billete".

  No van gosar respondre'mi. I feian aspecte de nens de "bona casa".

  Manca honradesa, a la clase polìtica, i a la societat en general.

  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. clar que manca honradesa en les coses petites, és molt del país, un país de pillastres, mamporreros, rinconetes y cortadillos i cagabandurries, aquí i allí.
   El problema que té Rajoy, és que ha mentit i ho fet diverses vegades i aixó encara no ha acabat, temps al temps.

   Elimina
 5. En España se han financiado de forma ilegal todos los partidos y quien más poder tuvo más cogió. En Castilla y Leon, cuando se levanten las alcantarillas...
  El que lo hiciesen todos, no exonera a ninguno, ojo, sino que es para reflexionar. Creo que ahora todos estarán muy atentos a este tema, como al de la corrupcion, han sido muchos los que pasan por los Juzgados pero sera buena vacuna

  ¿Que querias que dijese que si? hombre Francesc, no jodamos...

  ResponElimina
 6. en teoría puesto que tenia la obligación: decir la verdad. Luego otra cuestión: una cosa es mangonear dinero para financiar el partido, y otra cosa és el robo a gran escala para beneficio propio que es el caso del PP, que te recuerdo tiene más de 800 imputados.

  ResponElimina
 7. De lo que se trataba no es que Rajoy dijese que sí, sino que los abogados de la acusación y el fiscal hicieran correctamente su trabajo. Ya se daba por supuesto que él mentiría, entonces lo que había que hacer es ponerlo en evidencia, no jodamos.

  Por Dios!!!!

  Para muestra un botón:

  http://www.eldiario.es/escolar/Rajoy-contado-interrogatorio-Audiencia-Nacional_6_669193085.html

  ResponElimina
  Respostes
  1. oi tant que va mentir, i molt, i fins i tot se'n va fotre del personal.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada