Maxim Kaizett, membre del grup alemany de hip hop Kiz, va crear el seu compte d'Instagram a principis del mes passat, però ja té més de 40.000 seguidors. La qual cosa no és tan impressionant per a una celebritat, però el perfil de Maxim és una mica diferent. Mentre que les estrelles solen inundar les seves pàgines amb contingut nou per mantenir als seus fans satisfets, aquest tipus només publica una foto al dia, i és la mateixa imatge, tots els dies.
Maxim ve fent el mateix des de l'1 de juliol, i ja començat agost, encara està publicant la mateixa foto en blanc i negre de si mateix somrient, subtitulada amb diferents missatges. Es podria pensar que la gent s'avorreix o es molesta amb ella després d'un temps, però per alguna raó el seu nombre de seguidors a Instagram segueix creixent constantment. Fins i tot ha guanyat l'elogi de diverses revistes d'Internet per la seva inusual enfocament en les xarxes socials, i recentment es va tornar viral a Rússia per això. 

La majoria dels seus seguidors semblen estimar el seu estil de publicació a Instagram, i per aquells que no el troben graciós, Maxim té un missatge simple i clar: "Jo sóc el que decideix quan ja no és divertit".
Alguns dels seus altres graciosos subtítols de la foto inclouen "el canvi és per als que cometen errors" o "jo posaría una foto diferent, però no puc trobar-ne cap millor". Així que la propera vegada que algú asseguri que "el contingut és el rei" en les xarxes socials, simplement redireccionalos al perfil d'Instagram de Maxim Kaizett.
De fet, el de Maxim no és l'ùnic cas, la majoria de gent que penja fotos a Instagram publiquen la mateixa cada dia, el que passa que no se n'adonen ni en són conscients. No són tampoc conscients de que están exposant la seva privacitat a diari, de molts saps on són, que estan fent, que mengen, etc, és gairebè un reality en difrecte de la seva vida.
La estupidització que provoquen aquestes aplicacions no és nova, en art contemporani hi ha molta porqueria estùpida que passa per bona o interessant, simplement, per que ningú gosa dir que el rei està nu, que és el que Maxim entenc fa amb el seus sistema, l'avantatge del qual, es que mantenir actiu el seu compte d'Instagram porta poca feina, poca activitat mental, que de fet és acord amb la indigència mental dels seus seguidors.