La vaga de zel encoberta. parcial i indefinida a partir del dia 14 dels vigilants de seguretat de l'aeroport del Prat, no ha acabat i com es veia a venir, ha acabat finalment en bronca política. Una actitud dels polítics que passa dels pasatgers, els vaguistes i l'empresa adjudicataria, i no se si el Govern espanyol és conscient del perjudici a la imatge turìstica de Barcelona, o potser sí?
Pensat que AENA, El ministeri de Foment o algú de l'Administració de l'Estat ha provocat expressament o ha atiat aquest conflicte per perjudicar Catalunya, pot semblar agossarat, però també ho és sostenir per part del miserable que titlla de miserables als altres, un tal Rajoy, que la Generalitat no ha volgut solucionar el conflicte per desprestigiar Espanya.
Massa càrrecs públics a banda i banda, Millo entre ells no han fet els deures i ningú a més baix nivell ho ha fet per a ells, mentre els viatgers deixats de la ma de déu i dels homes polítics feien i fan cues interminables mentre perden els seu vol en bastants casos, i el pitjor és que no es revolten, mesells, fan cua com bens amb el cap abaixat cap l'escorxador. Em temo que uns i altres hem i han perdut la dignitat i el respecte propi i alié. És el jorn dels miserables, i Rajoy dels primers per les seves lamentables declaracions d'ahir davant el Bourbon jr.