UN ENS CONTAMINANT


El portaveu d’Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, va dir l'altre dia a  RAC1 que a partir de la segona setmana d’agost “serà molt bèstia el que vindrà” i creu que “hi haurà una campanya i una guerra bruta total i absoluta”. Rufián diu que “la veritat serà accessòria” i que el cas de Xavier Trias serà “una anècdota”.
De fet la veritat ha traspassat fa temps, ja no existeix, ens ha deixat la posveritat que és la mentida institucionalitzada,  es pot donar el cas que hi hagi gent que no digui cap veritat, que tot el que diuen es mentida rere mentida, amb una manipulació obscena d'aquesta veritat. Andrea Levy, per exemple, avui ha estat parlant una bona estona a RAC1 i no ha dit ni una sola veritat, alumna avantatjada d'altres il·lustres del Pp s'ha limitat cínicament a mentir i manipular des de la primera a l'última paraula. Confesso que n'ha après, abans quan era tertuliana era fins i tot una persona, ara ja no, ha passat a ser un ens contaminant, o una anécdota de persona. No ha arribat al paroxisme histèric de Rosa Díaz, però tot és qüestió de temps.

Comparteix:  

Comentaris

 1. " a partir de la segona setmana d’agost “serà molt bèstia el que vindrà”..Tipo prudente...sencillo, amigable, con amor al próximo...con educación y dispuesto a poner cera donde todo son virutas... Persona atenta y predispuesta, con respuesta noble, tipo Dalai Lama, bueno no, tipo, Vicente Ferrer...bueno no...tipo Eduardo Punset, que ya sería , pero tampoco...
  Para emitir sentencias al pueblo hay que ser del pueblo, no cobrar de él.
  Falla algo, ese algo se llama humildad.
  Salut

  ResponElimina
 2. Pesadito lo és el muchacho, aunque al menos no és idiota como otros u otras....

  Salut

  ResponElimina
 3. Se acepta músol como perro pedigüeño..si. Se acepta.

  ResponElimina
 4. La verdad es la verdad, la diga Agamenon o su porquero. Y la mentira es la mentira, la diga cualquiera o Andrea Levy

  ResponElimina
 5. Aquesta noia no és més idiota per que no entrena prou.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada