Andrea Levy és vicesecretària general d'Estudis i Programes del Partit Popular. El partit que va recórrer davant el Tribunal Constitucional la llei que va permetre els matrimonis homosexuals. El partit d'una poma i una pera no poden donar dues pomes. El del Govern que ha buidat de pressupost la llei de Memòria Històrica. El PP que es burla de les víctimes del franquisme, amb els seus familiars encara enterrats cunetes per tot Espanya. El que el franquisme va ser "un període d'extraordinària placidesa".

La mateixa Andrea Levy que pertany a aquest Partit Popular, ha assegurat en una entrevista a Zenda que La casa de Bernarda Alba "és el llibre que m'ha fet reivindicativa i revolucionària". La política conservadora considera que aquesta obra de Federico García Lorca és un dels llibres que van alimentar la seva vocació política. El mateix Federico García Lorca assassinat pel règim franquista per "maçó", "socialista" i "pràctiques de homosexualisme". El Lorca que encara segueix desaparegut, enterrat en alguna fossa.
Després de llegir les declaracions d'Andrea Levy, les xarxes socials han esclatat a rialles davant la contradicció de pertànyer a un partit com el PP i declarar-se "revolucionaria", i així és, nomès que Andrea Levy no és revolucionaria, simplement és una idiota, una pobre idiota, ni tan sols plena d'ira i furia, ni aixó és. Jo crec que ha confós la casa de Bernarda Alba amb el coño de la Bernarda que donada la seva ignorància és plausible. Andrea Levy es la revolucionaria del PP, Pablo Casado el que defensa la memoria histórica y Perci Manglano el community manager... espero que a la senyora Levy no se li ocorreixi llegir Bunge, podría resultar seriosament afectada o encara més del que ha quedat després de llegir a Federico. Possiblement per ella, Federico sigui frigorífico, d'ací la seva confusió revolucionaria d'estar per casa en la línia de la revolució de Mrozek. Hi ha gent que és al món per que hi hagi una mica de tot, encara que no serveixi per a res.