DEMANO EMPARA


Hem arribat a un punt en què encara que no estem en campanya electoral, és com si així fos i per tant el personal ha començat a desbarrar a una banda i l'altra. Francament m'agradaria saber si els ciutadans 'normals o sia els que no som de cap bàndol enfervoriscat o encoratjat en algun cas, gràcies a l'actitud d'uns fiscals que vés per on es dediquen a traspassar tots sols, podem demanar empara a la justícia davant l'agressió verbal que hem de patir d'aquesta colla de ximples a banda i banda, que ofenen la intel·ligència, el sentit i el comú dels qui només pretenem viure en pau i harmonia en aquesta societat embogida, per culpa d'uns quants que contagien la seva bogeria a la resta, començant per l'apàtrida exiliat que va fent amics a Europa, La Pubilla Pasionaria esquerranosa, enmig els lerrouxistes de C's, el ballarí esbojarrat amb democràtes cristians perduts en la boira, els del 'mambo' i acabant pel tontolcul del papissot,  ah! i els que ningú contempla potser per comuns. Això nomès a casa, car als de fora ja els dono per perduts i els deixo a banda. I és que així no es pot viure. Com va dir l'Estanislau: Senyors, els seré franc, n'estic fins als collons de tots nosaltres.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Sembla que no ho has entés : ¡¡ Sempre estem en campanya electoràl !!.

    Som l´objecte d´una verborrea interminable, amb l´objectiu de que no puguem pensar per nosaltres mateixos.

    "1.984" de Orwell es un sistema d´aficionats comparat amb el que tenim aquí.

    Es con la falera dels "trileros", que ens distreuen xerran per que no veiem on está la bola.

    Saluuut.

    ResponElimina
  2. D'acord, això ja ho sé, estem sempre en campanya, pero és que ja N'estic cansat i aquesta campanya será molt dura i es farà molt llarga.

    ResponElimina
  3. Pos tengo unos cuantos países que te ampararán...
    El primero Bélgica ¡¡¡ jajaja , pero allí te tendrás que tropezar con Puchi ¡¡¡, y eso es jodido.
    Te puedo enviar a Soto del Relax; pero allí al igual te ponen el viva España y te torturan impunemente , además de no hacerte la cama como se quejaba el Alaavedra.
    Te podría enviar a Ucrania, pero la cosa allí si que no está para bromas, el Putin no sonríe por naaa.
    Podría enviarte a Venezuela, pero no hay ni para papas, que diría el inefable Chiquito.
    Quizá...los chacolís del País Vasco...me han dicho que tienen un cupo de cojones y que se rien por lo bajini....o a lo mejor Pamplona, que allí , por lo que se ve, hay una cosa que se llaman Fueros, y son todo para sus dentros, y reparten nada por decir algo...
    Si, allí, puedes pedir asilo en Pamplona...eso si que es vida, y además está el Osasuna que siempre cae bien.

    ResponElimina
  4. Esooooooooooooooooo Viva¡¡ Viva San Fermin y sus Fueron que molan ....un cojin de pasta sin repartinnnnn)...

    ResponElimina