La Junta Electoral Central (JEC) ha prohibit a TV3 que empri expressions que, al seu parer, poden induir a "confusió" i afavoreixen a algunes de les candidatures dels comicis catalans del 21 de desembre, com "govern a l'exili", "consellers empresonats" o la "llista del president". Per a la JEC, l'ús d'aquestes expressions vulnera el principi de "neutralitat informativa". Aclareix la susdita junta electoral, com cal, que si es pot tractar al sr. Puigdemont, com a molt honorable senyor, i als consellers empresonats que  no es pot dir que estan empresonats encara que si que estan empresonats, se'ls por tractar de honorables senyors, sense el molt.
Aquesta surrealista Junta Electoral, prohibeix prohibeix tambè penjar la pancarta de l'Ajuntament de BCN demanant llibertat per als presos polítics, que de fet ha ha retirart, nomès que si com diuen els de Madrid no hi ha presos polítics, no se perque s'ha de retirar. 
Tambè exigeix la berlanguiana Junta Electoral que les fonts de Montjuic deixin de brollar en color groc, i que els copmponents de les mesas electorals no llueixin el llaç groc. Aixi mateix,  C.s demana tambè que es retirin les estelades del ajuntaments,  i més, com això, mñes temps per vomitar les seves consignes en els espais electorals adduint que TV3 va retransmetre la mano del 11-11. No se jo si la Junta Electoral podria prohibir Ciudatans, el taronja es un derivat del groc, una degradació del color com ho es C,s de la política. Nomès cal veure l'ùs interessat que estan fent de la pròpia Junta Electoral com a part de la seva campanya electoral.
Posats a prohibir, s'hauria de fer-ho amb els minions, el piolin i ja posats Silvestre (pel gat negre) i les barres de la bandera catalana i espanyola deixant-hi nomès el bermell. Tot plegat un desori inquisitorial d'una Junta electoral, que no és com cal, ni com caldria. Com diu en Graupera: quan tu tens el poder interpretatiu de la llei, tens la llei, i el demés son hosties. Ah! i compte que no prohibeixin també: l'agüita amarilla, i per suposaiting el groc dels taxis de BCN. I és que tot plegat es per pixar-s'hi....