José Antonio Sánchez ha presentat la signatura del conveni de col·laboració amb l'Institut Cervantes pel qual Canal 24 hores estrenarà un programa per difondre el castellà. En la presentació, Sánchez també ha afirmat que "No hi ha ningú a Nova York que necessiti l'anglès per a res"

Així Sánchez feia referència als estudis que parlen sobre el que "representa des del punt de vista econòmic la llengua espanyola, que suposa milers de milions" i tot seguit posava un exemple històric per il·lustrar la importància de l'idioma.

"És una llengua meravellosa, que un poliglota com va ser el nostre emperador Carles [Carles I d'Espanya i V d'Alemanya] que parlava molt bé l'alemany, el francès i tal, però deia que l'espanyol ho havia d'utilitzar per parlar amb Déu, la qual cosa ens dóna una idea del que estem fent ", ha assegurat.

I després de deixar anar aquestes bestieses, Sr. Sánchez ha donat positiu en la prova de psicotròpics en arrogant ignorància, com era d'esperar, doncs hauria de saber que a Déu se li parla i resa en llatí, si és que se li pot i se li ha de resar estant un en el seu sa judici. I, el que m'agradaria saber és quin idioma és i tal, aquest no el conec, ha de ser una llengua romanç antiga, dic jo.
José Antonio Sánchez és un clar exemple d'aquest madrilenyisme ranci, antic, gairebé rupestre que encara passeja per la capital del Regne del Bourbon, per a la seva vergonya i la nostra aliena, però ves per on és el Director General de RTVE, (la seva)