Les autoritats d'Espanya i el Marroc han rescatat una vintena de cadàvers d'immigrants a unes quatre o cinc milles de la costa de Melilla, després de ser albirats flotant al mar per un vaixell de passatgers.
Els immigrants, tots d'origen subsaharià, podrien haver naufragat en el seu intent d'arribar a costes espanyoles en pastera durant els últims dies, en els quals s'havia decretat alerta groga per fenòmens costaners en aigües de Melilla.
Més de 14.000 persones han mort ofegats a la Mediterrània des de 2014 segons indiquen els de desalambre, encara que segurament deuen ser molts més que no han pogut ser comptabilitzats, i aquest és un dels problemes que no s'afronten, sobretot a nivell dels Governs Europeus que es limiten a comptabilitzar-los. Haurien de sentir vergonya, però no poden perquè no tenen, veritat Sr.Zoido. Per cert, com tenim el tema dels guàrdies civils que presumptament varen contribuïr a que s'ofeguessin 15 immigrants a les platges del Tarajal? No se per que li ho pregunto, senyor Ministre, segur que són innocents, com vosté, com el seu Govern. Almenys ha tingut la decència de no condecorar-los amb cap medalla, clar que 16 Guàrdies civils per deixar que s'ofeguin 15 subsaharians (sempre presumptament) tampoc ha de ser motiu de molt orgull, com no ho va ser atonyinar gent gran i no tan gran a les portes de les escoles l'1-O. El problema és que els 15 subsaharians no es varen ofegar presumptament, sinó que es varen ofegar, o els varen deixar ofegar.
Cal veure que valents van ser, a aquests si els va donar alguna medalla d'aquestes que compra a milers als xinesos, sempre presumptament. Miri, em venen ganes d'enviar-lo a vostè a fer la mà, a vostè i a uns quants més, però no ho farè, cony! és que ja veig que li faltaria temps per acusar-me del delicte de moda (d'odi), potser per què no entendria que nomès l'enviaba a comptar bigues.