Querellants X República, és un grup creat a telegram per a fer querelles col·lectives per la república, contra la "justícia", contra el règim del 78 i totes les injustícies que estan patint per part de l'opressor. Veig que hi algun imparable pel mig, però el que m'ha sorprés és que algú hagi penjat una de les denuncies presentades contra el jutge Llarena per prevaricar, fins i tot amb el nom, cognoms, adreça i telèfon de la persona denunciant.

No em sembla massa correcte, i no se fins a quin punt s'hauria d'haver fet, hagi estat qui hagi estat el qui han publicat la denuncia, nomès faltaba donar fé del pasword de twitter d'paquesta cikutadana del Maresme. De fet, en un vídeo, el catedràtic Pérez Royo, animaba als ciutadans denunciar al jutge Llarena, però crec que s'hauria de respecgtar l'anonimat dels denunciants, que aquí i allí hi ha molt joputa sueltu.
I aquí rau l'interès d'aquestes querelles (quantes més millor), es el fet de lluitar contra el contrari amb les seves mateixes armes, la justicia, la llei i l'ordre que tant defensen i tant poc respecten.

Dades sombrejades visibles a l'original penjat a Twitter