BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

CONSEJOS VENDO...


Consejos vendo, que para mi no tengo, diu M.Rajoy, per justificar l'escampada de ventilador del i tu més que ha emprès Cifuentes, en el sentit que hi ha més polítics a banda d'ella, que tampoc tenien els curriculums al dia. Però, el problema de la Presidenta de la Comunitat de Madrid, no és que tingui un master de la senyoreta Pepis, ni com l'ha aconseguit; el seu problema, és que ha mentit, i ha mentit reiteradament, amb una xuleria insolent, i a més ha implicat a la Universitat Rey Juan Carlos i a uns quants dels seus profesors o alts càrrecs que han provocat alguna dimissió. És per aixó que hauria de dimitir, o ser cessada, per què ha mentit. La puta costum del sostenella i no enmendalla, en un país en que mentir no implica gairebè mai dimisions, com es pot veure. 
A veces no hay solución más dificil que no tomar ninguna decisión, diu M.Rajoy, en la seva habitual línia de procrastinació compulsiva, i de moment s'en va sortint, mentre deixa les cunetes sembrades de cadàvers de rivals polítics.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Ya sabes que sólo las cucarachas se salvarán de la hecatombe nuclear, ¿porqué te habría de extrañar que se salvara Rajoy?

    ResponElimina
    Respostes
    1. tu ves fent la llista de rivals polítics que s'ha passat per la pedra, Aznar inclós, i sense fer res, cagatilorito.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS