- Què li sembla que un raper entri a la presó per la lletra de les seves cançons?, li pregunten a Loquillo a el periódico.
-- M'importa un rave. Em preocupen més les amenaces a Coixet i a Serrat, perquè els que exalcen el raper són els mateixos que després silencien l'altra situació. ¿Han censurat un raper? Per favor, que a tots ens han censurat 20 vegades, ¿què em vol explicar? Noi, si t'arrisques, t'exposes que et parteixin la cara, això ha sigut sempre així. En aquest ofici es ve plorat de casa.

Curiós, a Serrat el varen amençar a twitter dos o tres, està documentat per Juan  Soto Viñolo, a Coixet li poden dir el que vulguin mentre esperem a veure si apren a fer cinema d'una punyetera vegada. I a ell, a Loquillo, victima irrecuperable de la síndrome de Xenius, si que l'haurien de posar a la garjola,  però per dolent a l'hora de cantar, tants anys i encara no n'ha aprés. Calladet estaria més mono. El Rock'n and roll no està fet per a ell, de fet Loquillo ( el rei del rot) és un oxímoron del Rock&Roll, com els Sirex, per cert, uns altres que són al món de la música per què hi hagi una mica de tot i un molt de res.

Diu quan mira enrere, que se sent orgullós de la seva independència, d'haver fet el seu propi camí, de no dependre de les subvencions, d'haver hipotecat casa seva les vegades que s'ha hagut de treure un disc. També se sent orgullós d'haver dignificat, en la mesura del possible, aquest treball, i de fer que el rock espanyol trenqués barreres. Soc fill de la Barcelona de Los Sirex, Los Salvajes i Los Cheyenes. Per cert, una Barcelona mai reconeguda.

Torna a mostrar el seu ressentiment Loquillo, quan es refereix a la Barcelona mai reconeguda, potser per què Sirex, Salvajes y Cheyenes, no eren ni han estat gran cosa, i tot i així han tingut més reconeixement del que es mereixien, i no entenc quin orgull sent d'haver dignificat elo seu treball, i que el rock espanyol trenques barreres. Mare de déu, quines barreres?. Molt d'ego tranuïtat i ceguesa si té el noi, ja ho diu la dita, quan més alt més animal. Aquest noi no ha entès res, però se li enten tot. Dit aixó, als rappers jo voto per què els posin a tots a la presó amb condemna permanent revisable.