Si les previsions del teòric, Mathieu Jean Marc Joseph Rodrigue, s'haguessin complert, avui no podria haver escrit aquest text, ja que segons Rodrigue, ahir havia d'haver-se acabat el món. Aquesta és la "data de caducitat" per a la Terra que difonia aquest teòric de la conspiració anomenat Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue i que, malgrat el desgavellat de la seva teoria, s'ha fet viral a les xarxes.
El malastruc, que assegura haver sentit una veu enmig de "quatre vivents", qualifica de "saviesa" el fet de poder interpretar "la figura de la bèstia", és a dir el 666, el nombre associat amb el diable, informa Daily star.
Rodrigue comenta que la clau de la data resideix en un passatge del llibre de les Revelacions que resa així: "li van donar autoritat per actuar durant 42 mesos". Després de realitzar alguns càlculs que no queden bé aclarits, Rodrigue explica que a la xifra 666 se li afegeixen els 42 mesos, resultant la data exacta de l'Armagedón, l'apocalipsi, el sumsum el corda, el acabose.
Malgrat el poc clar l'assumpte, la predicció s'ha fet viral, sent comparada per molts amb la teoria de l'escriptor nord-americà, David Meade, aficionat a l'astronomia ia la numerologia bíblica, que havia predit que la data de la fi del món era el 21 d'octòbre del any passat.
Òbviament ni Rodrigue ni Meadehan encertat en la seva predicció, una més, ja no sé les vegades que es va a acabar el món amb les prediccions d'aquests malastrucs i després la vida segueix igual, i el que no entenc és perquè fan prediccions tant a curt termini , perquè si un anuncia la fi del Món per a l'any diguem 2050, el descrèdit quan el fet no es produeixi és molt menor que ara, ja que en fracassar en la teoria de la conspiració, el descrèdit i el ridícul és immediat.
Aquest fals profeta, em recorda un cas de fa uns anys a Nova York. No he sabut trobar quina era la secta ni el nom del seu líder, però recordo el cas: El líder d'aquesta secta els hi va comunicar als seus fidels seguidors que un diumenge a la nit s'acabaria el món, i les ordres que els hi va donar si és volien salvar, era desprendre's de tots, absolutament tots els seus bens materials que li havien d'entregar a ell en diners i presentar-se a un lloc determinat del port de Nova York a les dotze de la nit vestits només amb un llençol. Allí abans de trencar l'alba, una nau els vindria a buscar per reunir-se en un altre planeta amb ell.
Encara que sembli mentida, una cinquantena d'innocents li varen fer cas i després de desprendre's de tots els seus bens terrenals i entregar-li els diners a ell, amb tota la bona fé del món se n'anaren a les dotze de la nit ells i llençol, a esperar la nau. En trencar l'alba i arribar els primers treballadors del port van adonar-se que els hi havien pres el pel, la roba i els diners i amb una mà al davant i l'altre al darrere se'n tornaren no se on, puig no tenien on anar, llevat la casa d'algun amic o familiar. Del lider de la secta no se'n va saber res més. 
O sigui el el món no s'acaba, de moment.