S'HA PERDUT LA COMPASSIÓ


La nova política de "tolerància zero" sobre la immigració il·legal del Govern dels Estats Units, ha suscitat grans controvèrsies en les últimes setmanes, particularment a causa de la separació de milers de nens dels seus pares. Aquest dilluns, el president dels EUA, Donald Trump, va defensar l'estricta aplicació de les lleis d'immigració i va dir que el país nord-americà "no serà un camp per a migrants ni una instal·lació per a refugiats".

Potser per això a abandonat el Govern Trump la comissió de drets humans de l'ONU. una vegada més la realitat supera la ficció, a 'HIJOS DE LOS HOMBRES', l'excel·lent pel·lícula d'Alfonso Cuarón, també es tancava als migrants en Gàbies, semblava una exageració, però veiem que ja s'ha produït. La capacitat de general el mal de Trump, és infinitament proporcional a la seva estupidesa, un impeachment seria molt necessari per a la higiene mental dels Estats Units i de la resta del món en general.
En aquest vídeo i les fotos que veureu queda palesa la cruesa, la crueltat amb els migrants mexicans en la seva majoria que intenten entrar als Estats Units. Com diu l'activista social, s'ha perdut la compasió, i la dignitat.


fotografia de hijos de los hombres d'Alfonso Cuaron
fotos i video del blog ARREZAFE.



I mentrestant a Itàlia...., censant als gitanos.

20 Comentaris

Més recent Anterior