ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

JAZZIACS


El primer video és el tall núm 9 del segón CD d'un fantàstic doble àlbum de Kool&the Gang, Jazziacs jazz cafe, gravat en directe amb bon so i el vent a tope. I és que sigui jazz o funky, o no, si el vent sona potent, tot plegat sona de puta mare. El funky com Pat Metehny o Eart wind &fire, és aquell tipus de música de qualitat, no excelsa pero molt bona que sona molt bé, i abelleix escoltar a tope mentre estic escrivint. Ladies ang Gentlemans, the "Kool&the gang"



Un clàssic de la banda: Celebration...


I una deliciosa versió de Joana...



Després de Bach, no hi ha silenci. Com deia Fuster: Desenganyeu-vos, amics assitents als concerts: la música, tota la música, - de Bach a Armstrong, i en aquest cas passant per Kool&the Gang - és per a dansar-la o cantar-la. 

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Funky a dojo.

    No está nada mal. Pero es para pasar un rato moviendo el esqueleto.

    ResponElimina
  2. https://www.youtube.com/watch?v=qV4Q-RSQCq0

    Lo tiene todo. Incluso arte. Art Lam se llama a esta forma de filmar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. el video és molt xulu, el que passa es que dels credence Clerwater revival, en vaig ser fan més per obligació que per convicció. Mai em varen acabr de fer el pes.

      Elimina
  3. Si les recordo!! als vuitanta les vaig escoltar i ballar molt a classes de dansa, feia una modalitat de dansa entre classica i contemporània que li deien jazz encara que mai sonava j i era jazz sino mes aviat funky i era molt divertit, sorties flotant i feliç d,aquelles classes. La que més m,agrada és la versió de la Joana es deliciosa tot i que té un punt cursi. També sonaven molt les de la peli flashdance n,hi havia un parell molt bones que et feien volar..

    Gràcies, t,escau la faceta musical.

    ResponElimina
    Respostes
    1. aquest es el problema quan es parla d'amor o s'escriu, és el punt just on no ser del tot cursi. La cançó és ensucrada però una delicia.

      Elimina