Des del faristol en la seva primera compareixença com a president Pablo, Pablito Pablete, com li diria José Maria García, ha advocat per reformar el Codi Penal per endurir el delicte de sedició i "connectar amb aquesta Espanya de les banderes i dels balcons que reclama seguir defensant la sobirania nacional".
Casado també va deixar anar els seus plans per avançar en el que ell considera mesures de regeneració. Bàsicament, emprendre canvis legals per beneficiar electoralment al seu partit. Va citar diverses mesures: canviar el sistema d'elecció dels alcaldes a un sistema d'anada i tornada i tocar la llei "per primar al guanyador". El nou mandatari del PP va afegir una coda que evidencia el propòsit del seu anunci: "de manera que no depenguem de frontisses nacionalistes ni de cap altre partit, com ha passat en l'última legislatura".
José Solís Ruiz
El PP ha tornat, ha repetit el seu nou president diverses vegades: "Avui comença una nova etapa orgullosa amb el nostre passat i ambiciosa amb el nostre futur. El PP torna a intentar reconquistar el cor de tots els espanyols. Hem de tornar per no permetre que desfacin la nostra tasca, per recuperar la base electoral i recuperar l'Espanya com a projecte suggestiu de vida en comú, en paraules d'Ortega".
Abans havia insistit en dues ocasions en liderar "l'Espanya dels balcons i banderes". Jo crec que per poc que pogués el citador d'Ortega i Gasset, simplement eliminaria a la resta de partits polítics per governar ell sol com Déu. El Pp ha tornat - diu Casado - no sabia hom que se n'hagués anat, jo crec que el que vol dir Casado és: El franquisme ha tornat, i no és de fiar el seu somriure,  que pateixo des que era tertulià a la Sexta i ja apuntaba maneres, com no ho era de la José Solís Ruiz, 'la sonrisa del régimen' li deien a la hiena que era el sinistre personatge, i que vagi en compte el Sr. Casado, que servidor ja es va cagar físicament en el seu dia amb el ministre Solís, i ja posats, no ve d'un.
Per cert, aquest senyor tant somrient, no Solís, sino Pablo, en un país seriós i democràtic no hauria pogut presentar-se al càrrec que avui ha començat a ocupar, per corrupte i falsificador de masters de l'univers pepero, compte, que té les ales carregades de plom i el seu vol com a President del Pp pot ser curt i gallinaci. L'ombra de Soraya és allargada...