BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS...

QUIM TORRA, MANOBRA


No se si és certa o no l'anècdota. Explicaven que el Poeta Joan Brossa va anar a renovar el seu carnet d'identitat, i al preguntar-li el funcionari quina era la seva professió ja que no habia emplenat l'imprès, Brossa va contestar 'poeta', llavors el funcionari que no el va entendre, li va preguntar ¿paleta?, i Brossa veient que l'home ni el va entendre ni l'entendria li va dir: si, això, posi paleta.
El cas de Quim Torra és al reves, ell, en comptes de fer política, creu que fa poesia. En realitat, Torra va demà a Madrid a mantenir fins on pugui el perímetre decreixent del puigdemontisme. Aquesta i no altra és la seva missió, sinó en la vida sí a la Generalitat. Per això només demanarà el que ja sap li negaran. Per això mateix, si el vicepresident Pere Aragonès vol sortir dels fogons s'haurà treure el davantal de la Ventafocs i reunir-se de manera immediata amb la vicepresidenta Carmen Calvo i la ministra Meritxell Batet. Si no ho fa Torra, algú haurà de negociar la llista de reclamacions pròpies i la de ofertes del govern central. Només així la Generalitat deixarà de cobrir-se permanentment sota el gran paraigua de la seva impotència, com explica Bru de Sala. Si a Brossa li van posar paleta en el seu DNI, a Torra com a molt li podrien posar 'manobra', i encara gràcies.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Que papelón el de este hombre,entre aparentar los tanques que no tiene y contentar al Puxi.Mientras va cotizando como president,que no está mal.
  ResponElimina
 2. Un paper ben galdós el que li ha tocat representar, i no el de Don Benito Pérez, aquest és el seu drama.

  ResponElimina
 3. La única salida sensata de este callejón es la celebración de un referéndum (circunscrito a Catalunya, por supuesto).

  ResponElimina
 4. No está en el horizonte de la meseta el referendum, dicen - falsamente - que no cabe en la constitución, que no lo contempla, lo cual no es cierto.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - BLOCS MEUS