Cal repetir-ho les vegades que faci falta, donant voltes sobre el mateix tema fins que tothom ho tingui clar: Ciutadans és el partit de la manipulació, el partit de l'odi, i el seu presidentel Sr. Rivera primer i Arrimadas després el primers en manipular les noticies, amb miserable i manifesta obscenitat.
Ciutadans s’ha destacat sempre com una formació bel·ligerant amb les singularitats i les aspiracions polítiques del Principat. El pas a la política espanyola no ha fet sinó accentuar aquesta línia dura. L’entrada al congrés espanyol l’ha dotat d’un poder mediàtic, que el partit que dirigeix Albert Rivera no ha dubtat a utilitzar. ‘Fractura social’, ‘trencar la convivència’ i ‘cop d’estat a la democràcia’ són alguns dels missatges que han enviat d’una manera reiterada. I aquí hi ha el quid de la qüestió: el missatge. El relat. És indiferent si el contingut és cert o no. Ciutadans fa temps que explica un relat de violència i confrontació a Catalunya i fa servir tots els ingredients per a alimentar la seva teoria. Això inclou, també, les notícies falses. L’últim cas ha estat l’agressió al parc de la Ciutadella de Barcelona, però l’historial és força més llarg. Revisem-ho.
 Dissabte a la tarda. Una parella amb fills passejava pels volts del parc de la Ciutadella de Barcelona. La tanca és plena de llaços grocs. La família en retira alguns i els llença a terra. Un home els retreu que llencin els llaços a la vorera. Comença una discussió entre les dues parts i l’home profereix un insult xenòfob. La tensió puja i arriben a les mans. La dona acaba amb ferides al rostre i una fractura nasal (després desmentida). Vianants acaben separant els implicats. L’home prova de fugir del lloc, però els Mossos l’aturen. Davant els agents assegura que ell també té lesions per culpa dels cops de la dona. Ensenya unes esgarrapades i assegura que ha rebut una mossegada. La dona és traslladada a l’Hospital del Mar. El marit de la dona, militant de Ciutadans de Ciutat Vella, assegura que presentaran una denúncia. L’home diu que també ho farà.
La notícia de seguida es fa pública, els Mossos no ofereixen detalls sobre els fets i uns quants mitjans acaben citant la publicació ultra Las Voces del Pueblo. L’escenari és perfecte per al relat. Llaços grocs, una família retirant-ne i una agressió. La fractura social és això. Els dirigents de Ciutadans, després d’un piulet de l’agrupació de Ciutat Vella, comencen a propagar la notícia. Els Mossos no confirmen cap dels titulars que corren. ‘Hospitalitzada amb el nas trencat una dona agredida per haver llençat llaços grocs a les escombraries’, per exemple. És igual, la màquina per a justificar el relat fa estona que treballa i manipula.

El president del partit, Albert Rivera, s’expressa així a Twitter: ‘Un radical separatista ha agredit de gravetat la parella d’un company de Ciutadans perquè retirava llaços grocs. La meva condemna i tot el meu suport a Lídia. La Catalunya supremacista de Torra entra en una deriva perillosa. L’estat ha de protegir els ciutadans de seguida.’ - Vilaweb.cat

Un radical separatista ha agredido de gravedad a la pareja de un compañero de Cs por quitar lazos amarillos. Mi firme condena, y todo mi apoyo a Lidia. La Cataluña supremacista de Torra entra en deriva peligrosa, el Estado debe proteger a los ciudadanos ya https://t.co/Zqz9Q70l16

— Albert Rivera (@Albert_Rivera) August 25, 2018


Ho veieu, veieu ara el seu odi, el seu miserable comportament, i encara té la barra de convocar una manifestació en suport de la dona agredida; no recordo que en convoqués cap per el fotoperiodista Jordi Borras, que va ser agredit per un policia nacional als crits de 'Arriba España'. Van com bojos, obssesionats en trobar una violència que no troben i aixó els treu de polleguera, i és per això que se la inventen.