No es un acudit, ni tampoc una noticia falsa, una vegada més la realitat supera a la ficció i fa cada vegada més dificil la feina dels humoristes. La consellera d'Economia de Castella i Lleó proposa que els comerços cobrin als que es provin roba. Pilar del Olmo va fer el suggeriment a la Conferència Sectorial de Comerç davant la ministra d'Indústria i Comerç, Reyes Maroto. El seu argument és que "si no, la gent el compra després a les grans companyies que venen a internet"
Segons l'Olmo, davant el desafiament digital cal aplicar idees "revolucionàries"
La consellera d'Economia de la Junta de Castella i Lleó, Pilar del Olmo, ha proposat a la Conferència Sectorial de Comerç que les botigues comencin a cobrar als que es proven la roba. La inusual suggeriment l'ha fet davant la ministra del ram, Reyes Maroto. Segons del Olmo és una solució que dóna perquè "la gent" no compri després la roba "en les grans companyies que venen a internet".
Tal com recull Europa Press, els consellers autonòmics han acordat amb la ministra la creació de l'Observatori de Comerç 4.0 per donar resposta als desafiaments del mercat digital. És en aquest context en què Del Olmo s'ha despenjat amb la idea de cobrar als que van a les botigues a provar peces, perquè és el moment d'aplicar "idees innovadores", "motivadores" i "revolucionàries" que beneficiïn els petits comerciants. La proposta, diu, es debatrà en taules de treball de la Conferència Sectorial de Comerç.

Mare de déu del Carme i del bell amor, mes que revolucionària la idea de la senyora del Olmo és reaccionària i gilipuá, ja sabem que els ciutadans tenim cada vegada menys drets, però cobrar per provar-se una peça de roba a veure si et queda bé abans de pagar-la, em sembla una boutade per dir-ho finament, vaja que és més una notícia de el Mundo Today que no d'Europa Press, potser per això hi ha la dita de 'no se pueden pedir peras al Olmo' ni idees racionals a del Olmo. La revolucionària digital per antonomàsia, la qual quasi segur, el seu pasword es: 1234.