A Xabier Garcia Albiol no li surten els comptes, Vaig a començar aquesta conferència amb cinc paraules: 'Me presento a la alcaldia de Badalona" El dirigent dels populars a Catalunya es va equivocar en comptar el nombre de paraules del seu anunci, que van ser set en comptes de cinc. Potser el xicot no va comptar les preposicions.
Mentre pronunciava la frase, va comptar fins a tres amb els dits de la mà L'anunci de la candidatura de Xavier García Albiol a l'alcaldia de Badalona s'ha vist entelat pel lapsus que va patir el líder dels populars a Catalunya a l'hora d'explicar paraules. Durant un acte celebrat aquest divendres al Teatre Principal de Badalona, ​​Albiol va anunciar l'inici de la campanya que li va a dur a intentar recuperar l'alcaldia d'aquesta ciutat, que va governar de 2011 a 2015. No obstant això, la fórmula que va utilitzar per a la seva anunci ha donat més que parlar que el mateix anunci. Albiol va començar el seu discurs subratllant que volia utilitzar "cinc paraules" per "començar la seva conferència". "I aquestes paraules són: 'em presento a l'alcaldia de Badalona", va anunciar. Un lapsus o un error en comptar portar a Albiol a dir que anava a fer servir "cinc paraules", en comptes de les set que realment va pronunciar.
Ja ho deia la Patro: HAY TONTOS QUE TONTOS NACEN Y HAY TONTOS QUE TONTOS SON Y HAY TONTOS QUE VUELVEN TONTOS A LOS QUE TONTOS NO SON. i és que el xicotet llargarut no dona per a més, massa alçada per regar bé el terrat.

vegeu el video: aqui