El 'master man', Pablo Pablito Pablete Casado, ha anunciat la seva intenció d’aprofitar un viatge a Brussel·les, per avisar els dirigents europeus dels riscos del pacte de Pressupostos assolit pel PSOE i Podem. És, diu el noi del PP, per avisar a la Unió que Pedro Sánchez ens porta a una “nova recessió”. “Més dèficit, més deute i més atur”, ha afegit Casado, que ha oblidat citar a Veneçuela. Assegura, a més, que el seu deure és “dir la veritat”, perquè el que estan fent els socialistes és “molt irresponsable”. Finalment, el líder del PP ha deixat clar que no hi ha comportament deslleial per la seva part: “Això no és anar a parlar malament d’Espanya”.

Pot el líder del PP intentar embolicar-se a la bandera per presentar-se com l’únic capaç de defensar els interessos d’Espanya. Ja el van enxampar al setembre dient al màxim representant de la Comissió Europea que el nostre país era “un desastre per culpa del president socialista”. No obstant, més aviat sembla que Casado vol torpedinar els Pressupostos, perquè sap que si tiren endavant, no hi haurà eleccions. A Sánchez no aconseguiran treure’l de la Moncloa, malgrat que ell va dir al principi que la seva intenció era convocar a les urnes com més aviat millor.

El que no l'acabo de veure el paper de missatger que s’atribueix Casado. “A que em xivo a la Merkel”, sembla dir-li al president del Govern. És una ximpleria, una rebequeria producte de la seva impotència. Si el PP es fiava i obeïa les autoritats comunitàries abans, no veig per què no ho ha de fer ara. Ningú vol una altra crisi o una nova recessió. Anar a xivar-ho a Brussel·les sona, únicament i exclusivament, a una estratègia de desgast. A més, diu Niño Becerra que és a punt de caure'ns una nova crisi al damunt, i aquest no és burru com el Bernardos, aquest hi entén i cal escoltar-lo.