Ridícul d'un assessor de Ciutadans (un tal Jordi Cañas) amb retuit inclòs de Rivera. Va intentar corregir a Pedro Sánchez i Twitter li va retreure el seu error - elplural.com
D.A. Dimecres, octubre 31, 2018
Jordi Cañas Pérez, assessor i portaveu de Ciutadans, ha comès un error com una casa a Twitter. Amb la intenció de corregir a Sánchez, Cañas ha assegurat que Pedro Duque no va ser el primer ciutadà espanyol a anar a l'espai, sinó Michael López-Alegria. Una cosa que no és certa, tal com li han fet saber diversos tuiters. I és que López-Alegria no tenia la nacionalitat espanyola quan va viatjar a l'espai. Malgrat les evidències, Cañas no ha volgut rectificar.

Jordi Cañas
@jordi_canyas
 El primer español en ir al espacio fue Miguel López-Alegría. De nada.

Pedro Sánchez

@sanchezcastejon
Fuiste el primer ciudadano español en ir al espacio. Hoy sigues haciendo una gran labor por nuestro país. Admiro tu defensa de la ciencia, la investigación y la innovación como motores de desarrollo en #España. Un orgullo tenerte en el equipo. https://twitter.com/astro_duque/status/1056944184702189570 …

El Sr. Jordi Cañas, gosaria afirmar que només néixer ja estaba cabrejat amb tot el món, no he vist a cap tertulià més desagradable i malcarat que ell (surt a tot es mou i 8 tv), i a més a més d'ignorant espacial, s'ha instal·lat en alló tan espanyol de sostenella i no enmendalla. 
Per cert, no se jo si seria millor que el personal polític i rodalies d'opinadors i tertulians, deixessin d'escriure a Twitter, escriuen massa bestieses i a més, no se si són conscients que a la xarxa nomès hi deambula i vomita bajanades un 10% de la població. Jo, aquí ho deixo.