Waterloo, les prostitutes, l'herriko taberna i la lluna: la pregunta de Dolors Montserrat a la vicepresidenta Calvo sobre la coordinació de l'Executiu de la portaveu del PP al Congrés durant la sessió de control ha provocat les rialles del Govern i cares de sorpresa a la bancada del PP "Tenen a les prostitutes desconcertades", afirma Montserrat, que ha barrejat en la seva pregunta les despeses en prostíbuls amb targetes d'una empresa pública andalusa amb les herriko tabernes i Waterloo. 
Jo crec que el que li va passar a l'espurnejant exministra és que es va aprendre el discurs de memòria molt en la línia dels polítics nord-americans de deixar anar un discurs ràpid, gairebé metrallat, amb moltes cites i referències, i va succeir.... , va succeir que a poc de començar se li va oblidar i es va desconcertar i descoordinar deixant anar incoherències una darrere l'altra. Volia acusar de descoordinació a la Ministra Calvo i es va descoordinar ella. 
Intervencions com la d'ahir de la senyora  Montserrat palesan el baix nivell dels parlamentaris espanyols en general i va fer renyorar fins i tot rafael hernando que somriu sorneguer rere d'ella mentre desbarra. Potser és que la senyora no dona per a més, o que va tenir un mal dia, o potser no es creu el que li diuen que ha de dir, o potser simplement és curteta fregant la indigència mental, atès sovint deixa anar tonteries a preu fet, però aquesta vegada s'ha passat tres pobles, per vergonya pròpia i aliena.
tres llocs.