Ja sé que demà és el Black Friday, prou que m'ho recorden constantment bombardejant-me de publicitat i en el meu cas és obvi que l'ùnic que compraré demà i per imperatiu de la titular, és 'el Periódico'. He explicat manta vegades que a casa comprem les coses quan ens fan falta, ni pel Black Friday ni tan sols per Nadal o Reis. Però confesso que en la meva bona fe, hom pensaba que un dia desconegut fins ara per mi, com el Green Monday (dilluns verd) havia de ser un dilluns dedicat a l'ecologisme, l'estalvi o quelcom semblant. Doncs no! el 12 de desembre se celebra el Green Monday, aquest, conegut com el tercer dia de l'any amb les millors promocions en línia després del Black Friday i el Cyber ​​Monday. O sia més gasteu, gasteu maleits!
Encara que no és tan popular com els altres dos aquest dia es celebra tots els segons dilluns de desembre, aproximadament a 10 dies del Nadal. No se sap exactament d'on es va originar el nom "Green" (verd) però és possible que sigui perquè és el color dels dòlars, o sigui que el nom més aviat és un malnom.
Aquest dia es va originar al 2007 amb eBay, quan faig servir el terme per referir-se a aquest dia de compres al desembre; alguns anomenen aquest dia el segon Cyber ​​Monday. En aquest dia es poden trobar excel·lents ofertes en pàgines com Amazon, Best Buy i Walmart. Però moltes altres botigues realitzen promocions per aquest dia. Així que aquest és un excel·lent moment per a realitzar les compres de Nadal d'última hora, la qual encara no has fet i aprofitar totes aquestes ofertes el dia d'avui. El més verd dels dilluns, y un dels més obscens, dels molts que hi ha, com el dia del Solter, del pare, de la corbata, de la mare, de la dona treballadora, etc etc, del sumsum i del corda i del llangonissagoitia i en butifarramendi d'en Castanys. I és que a mi dels dilluns, l'ùnic que m'agrada és el de 'the mama's and the papas'.



O bé, potser seria més adient American Idiot, dels Green Day.