Ciutadans treu al carrer un autobús per demanar el 'no' als indults. La propera manifestació convocada per Ciutadans a Madrid s'està publicitant pels carrers de la capital de la mateixa manera que les principals obres de teatre o els musicals nadalencs. Espanya Ciutadana ha posat en circulació un autobús engalanat amb les cares Oriol Junqueras i Carles Puigdemont -sobre els quals es sobreimpressiona la bandera d'Espanya- amb els lemes 'STOP Sánchez, eleccions ja!' I 'Indults no'.
L'elecció del líder d'ERC, pres i l'espera de judici acusat de rebel·lió i malversació de fons públics, i de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, fugit a Waterloo (Bèlgica), es deu a la campanya empresa pel partit dirigit per Albert Rivera en contra dels indults als independentistes, que, segons denuncien, "han posat en escac la democràcia tractant de trencar Espanya".
La capacitat de manipulació d'aquest execrable especimen de la política no té limits, destila odi populisme i demagogia en estat pur, a més que la seva es una estratègia de política-ficció, ja que fins a la data no s'ha decretat cap indult, tenint en compte que no hi ha ningú condemnat i si engarjolat preventiva e injustament. Aquesta obscena pantomima desembocarà en la gran marxa convocada pel partit taronja per a aquest dissabte 24 de novembre per protestar contra l'esmentada hipòtesi. En la seva gira, l'autobús ha fet una parada davant les portes del Congrés dels Diputats on ha repartit propaganda per la qual s'anima a la ciutadania a "penjar banderes d'Espanya als balcons per defensar la unitat del país". Em pregunto si un partit que va nèixer de l'odi, que viu instal·lat en l'odi, que propaga l'odi, no hauria de ser il·legalitzat. Això o és que van permanentment torrats pel carrer, un carrer que no és el meu, és el carrer dels miserables. No és pot ser més miserable i rastrer que el Sr. Rivera.