Després de veure les imatges del candidat del PP a Andalusia demanant-li el vot a una vaca, un arriba a pensar que el Pp té algun problema amb les vaques, potser és que són més del bou. Deambulava Juanma Moreno en algun acte per la província de Còrdova, quan de sobte es va acostar a una vaca i li va dir: "Tu vas a votar el PP o no?". I va afegir: "Digues que sí, home!".
I és clar, d'entrada tenen un problema amb el tema del sexe de les vaques, doncs a una vaca no se li posa nom d'home, si de cas nom de dona o senyora vaca, ja va tenir en el seu dia l'intel·lectual gallec Nuñez Feijoo un problema amb les vaques, protagonitzant un dels moments singulars en una campanya anterior a Galícia. El candidat, que durant la primera part de la cursa electoral no es va cansar de recordar els seus orígens rurals, i que es presentava com qui millor pot defensar els interessos de la Galícia interior, va visitar una explotació ramadera. Mentre passejava amb el granger, li va preguntar per que totes les vaques tenien nom de dona. La resposta del granger va ser la més evident: "Perquè són totes vaques". L'anècdota la van utilitzar Touriño i Zapatero en el míting que van oferir plegats a Vigo, en què van instar el candidat del PP a "tornar a l'escola" per aprendre a diferenciar "entre vaques i bous".
Fa diverses eleccions, la vicesecretària Andrea Levy va decidir parlar als votants envoltada de vaques i el seu missatge es va perdre ofegat entre bramuls. El mateix va fer Mariano Rajoy en una granja. L'expresident es va acostar al micròfon i va dir: "Bon dia". I la resposta a la seva salutació ens va arribar amb nitidesa: "Múuuuuuuuu". Entenc que vulguin traslladar que tenen propostes per al sector ramader, al cap i a la fi consideren als seus votants en certa manera bestiar, com quan la resta de candidats van riure de Rajoy per anar-se'n al camp i reconèixer que les carxofes l'emocionaven profundament. Però, d'aquí a acostar-te a una vaca a demanar-li el vot quan totes les enquestes et donen com a perdedor, hi ha un abisme, sembla que a Juanma Moreno més que la força l'acompanya l'estultícia.