Comentava fa uns dies el perill que representen els patinets elèctrics, sense assegurança ni cap identificació com succeeix amb les bicicletes. Es veia venir,  ja tenim la primera víctima atropellada per un patinet, segons informen a eldiario.es: Una dona que va ser atropellada el passat mes d'agost a Esplugues de Llobregat (Barcelona) per dos joves que viatjaven en un patinet elèctric ha mort, ha avançat El País. Es tracta del primer cas en què un vianant mor a conseqüència de l'atropellament d'un d'aquests vehicles que han proliferat a les ciutats.
Algunes ciutats com Barcelona o Madrid han regulat l'ús de patinets elèctrics. En el cas de la capital d'Espanya, els vehicles en cap cas es poden moure per les vorera i permet la seva circulació pels carrers i carrils bici amb límits de velocitat de 30 i 20 quilòmetres per hora.
El passat mes d'octubre una conductora de patinet elèctric va morir atropellada per un camió a Sabadell (Barcelona). L'atropellament es va produir el passat 9 d'octubre a la confluència entre els carrers Prats de Lluçanès i Gran Via. La dona, de 39 anys, va ser traslladada a un centre hospitalari amb un politraumatisme que la va mantenir durant dies a la UCI, fins que va morir.
Aquest és el problema, no ja de patinets sinó de bicicletes, segway, etc, que no hi ha qui respongui en cas d'accident, de la mateixa manera que circulen de nit bicicletes sense cap llum, ni tan sols reflectants, i no veig la policia municipal molt posada per evitar aquestes infraccions que acaben sent perjudicials per a uns i altres.