Avui he rebut una trucada d'en Frank, Frank, és Francesc Garcia Pahisa, jubilat resident a Villava (Navarra) i ex bateria dels Watusi, el grup en el que vaig militar de jove i del que en vaig ser un dels fundadors juntament amb l'Agustí Grau, en Lluis Caralt, l'Albert Rodriguez i el Pibe que era argentí i el seu pare agent de Duanes a Andorra. Els pares d'en Lluís tenien una vaqueria al carrer major de la Creu Alta on haviem assajat al principi, o sigui que la gent mentre anava a buscar la llet acabada de munyir escoltava el nostre xivarri. Afortunadament per a mi, no hi cap gravació meva d'aquella época.
En Frank, amb qui feia almenys vint anys que no ens veiem ni parlavem, em deia es va retirar l'any 2010, pero era i és, car això no es perd, música en estat pur, passió per la música, mentre que a la resta més o menys ens relliscava bastant, ell ho sentia fins al moll de l'os, i es podia passar hores i hores assajant amb la seva batería, per això va estar tants anys tocant amb la seva propia banda que va formar i anava de festa major en festa major. He trobar a youtube un vídeo d'un solo d'ell i una gravació dels Watusi posteriors, amb ell, en Mestres, el Jeroni i en Robert Cantó, ambdues en directe. Eren altres temps que ja havia oblidat i que avui amb la trucada del Frank han tornat de cop.
Watusi no tenia res a veure amb en Frances Casavella i el seu dia, va venir del Pibe que com per l'època tots èrem bastant alts, li va semblar que ho erem com els Watusi i d'aci el nom.