Hi ha de vegades alguna notícia realment curiosa, diferent, i que sol ser reconfortant, en la línia de les pel·lícules de Frank Kapra, com: que bonic és viure. 
Una petita església protestant de la Haia, a Holanda, ofereix des de fa un mes serveis religiosos de forma ininterrompuda, les 24 hores del dia, i ja porta gairebé 700 hores, per evitar la deportació d'una família de refugiats armenis.
Segons la llei holandesa, la policia no té permès accedir a llocs de culte durant els serveis religiosos. Per això, més de 300 pastors de tot el país s'han ofert voluntaris per fer torns durant l'últim mes per celebrar serveis religiosos a l'Església Bethel i així evitar que els funcionaris arrestin a la família Tamrazyan, que viu als Països Baixos des de fa nou anys, segons informa Actualitat Evangèlica i mitjans holandesos.
"Al brindar hospitalitat a aquesta família, podríem donar-los temps i lloc per demostrar al secretari d'Estat la urgència de la seva situació", ha indicat el president del Consell General de Ministres Protestants, Theo Hettema.
Sasun i Anousche Tamrazyan i els seus tres fills, Hayarpi, Warduhi i Seyran, van fugir de la seva Armènia natal i van buscar asil en els Països Baixos després que l'activisme polític de Sasun els convertís en objecte d'amenaces de mort. Després de diversos anys de procediments judicials, un jutge va concedir asil a la família, però el Govern va iniciar un procés judicial i va aconseguir anul·lar aquesta decisió.

Davant aquesta situació, la família va sol·licitar un "perdó dels nens", una escletxa legal que permet que les famílies de refugiats amb nens que han residit als Països Baixos durant més de cinc anys puguin obtenir un permís per quedar-se, però la seva sol·licitud va ser denegada.
Els Tamrazyans havien estat vivint en un centre d'asil al municipi de Katwijk durant dos anys quan es van assabentar de l'ordre de deportació. Van decidir buscar refugi en una església propera, però era massa petita per albergar a la família, així que es van acostar a altres congregacions protestants a La Haia per demanar ajuda. El passat 25 d'octubre, l'Església Bethel va respondre a la seva crida acogiéndoles.
El president del Consell General de Ministres Protestants ha reconegut que la sol·licitud d'acollida els posava en una posició incòmoda perquè considera que "cap església hauria d'haver de triar entre el respecte per la dignitat humana i el respecte a l'autoritat del Govern". Finalment, l'església va decidir donar la benvinguda a la família per mantenir-se fidel a "l'obertura i l'hospitalitat de l'església".
Hettema ha explicat que l'església no té previst finalitzar el servei religiós ininterromput i té l'esperança que el ministre de Migració, Mark Harbers, atorgui la residència als Tamrazyans.