El govern de Dinamarca vol crear un centre en una illa deshabitada per enviar-hi els immigrants pendents d'expulsió, una mesura inclosa en un paquet de mesures per endurir la política migratòria. Segons ha informat El Periódico, el pla, que s'inclou en els pressupostos acordats entre el govern i el xenòfob Partit Popular Danès, afecta aquells demandants d'asil als quals se'ls ha rebutjat per haver comès delictes greus i criminals estrangers que no poden ser retornats al seu país, la qual cosa és com a mínim discutible coneixent als països d'on procedeixen aquests immigrants, com podria ser el cas d'Espanya, on Puigdemont, Valtonyc i altres podrien entrar en aquesta qualificació sense anar més lluny. (La qual cosa no dic que em sembli ni bé ni malament), aquí ho deixo.
El centre estarà situat a Lindholm, una illa al sud-est del país, destinada des fa un segle a experiments amb malalties contagioses per a animals i fins al juliol sota el control de l'Institut de Veterinària de la Universitat de Lyngby, a Copenhaguen. L'illa estarà controlada per autoritats penitenciàries i els interns podran abandonar-la durant el dia però hi hauran de tornar de nit. 
La iniciativa ha provocat un allau de crítiques d'entitats pro drets humans. Consideren que es troba al límit de la legalitat perquè es tracta de persones que han complert una pena i a les quals no es pot privar de llibertat.
Aquest cas és un clar exemple del perniciós que pot arribar a ser un partit d'ultradreta com VOX, i com deia ahir referint-me a l'illa de Creta, som els ciutadans els qui hem d'actuar, és aquest un extrem al que no hem d'arribar, si és que encara ens queda una mínim de decencia i vergonya, i la única solució és tenir el seny suficient a l'hora de votar perquè aquests partits rancuniosos que viuen de predicar l'odi és quedin on estaven, dins el no res.
És ben cert que més val votar un boig conegut que a un savi per conèixer.