Els modismes que s'utilitzen sovint, com a exemple "matar dos ocells d'un tret" o "agafar el toro per les banyes", poden ser comparats amb un llenguatge homòfob i racista, d'acord amb l'organització defensora dels drets dels animals, PETA.
"Així com es va tornar inacceptable fer servir un llenguatge racista, homòfob o discriminant, les frases que trivialitzen la crueltat cap als animals desapareixeran quan cada vegada més persones comencin a apreciar als animals pel que són i comencen a 'portar les rosquilles' en lloc de la cansalada ", va dir PETA a Twitter.
Dimarts, el grup va oferir a Twitter un gràfic que mostra possibles alternatives als modismes relacionats amb animals o carn. En lloc de "matar dos ocells d'un tret" es pot utilitzar "alimentar dos ocells amb una pasta", i en lloc de "ser el conillet d'Índies", es pot dir "ser el tub d'assaig", va dir PETA.
"És una declaració prou forat dir no siguin cruels amb els animals, @peta. No dic que les persones siguin més importants que els animals, però vostès semblen dir que algunes persones són el mateix que animals, i això és el que diuen els racistes, homòfobs i discriminadors", va escriure un usuari.

Peta és un partit animalista i és ben cert, són prou animals, o més aviat animals irracionals amb elevat grau d'indigencia mental, com a associació o partit PETA s'hauria d'il·legalitzar, més que res per cagatiloritos, car suposo que tampoc deuen considerar correcte dir aixó o alló de: qui poca feina té el gat pentina, que és el que els hi passa als senyors i senyores de PETA, que s'avorreixen i per aixó proposen aquestes bajanades. PETA ho peta, només els hi falta el barret de paper i la trompeta.

Una visió divertida sobre el trassumpte de l'assumpte.