Extremadura demana tornar a aplicar l'article 155 a Catalunya. Nomes Podem hi ha votat en contra. El text que ha aprovat el Parlament extrement d'Extremadura, demana intervenir una altra vegada les Institucions catalanes amb l'amplitud i la durada que siguin l necessaries. Exigeixen, per exemple, que l'Estat agafi les regnes de TV3 per garantir -diuen- "que realment sigui un Servei Públic neutral i al Servei de Tots els catalans". A més, que els Partits reclamin al govern espanyol que abandoni la "bilateralitat" amb Catalunya i que garanteixi el castellà com a llengua vehicular. També que defensi la monarquia parlamentària i la unitat d'Espanya, i que reivindiqui l'esperit de la Transició.
Sembla que cap dels membres del Parlament extremeny ha donat positiu en drogues ni en alcoholemia, l'ùnic que justificaria aquesta surrealista decisió que d'entrada no els pertoca a ells, que altra feina tenen a casa seva, i molta. 
Dit això, compte, que la Dehesa extremenya és l'origen del jambó ibéric, i a veure si s'enfaden i no ens volen vendre els embotits, i aleshores si que tindriem un problema.
És l'Espanya negra, que viu de la seva adicció drogoaddicta del procés, que s'ha cregut que aquí realment es volia declarar la Independencia, etc, etc. I aquesta obsessió amb Catalunya, ve de lluny, dels anys 80 quan va començar a propagar la seva demagogia Rodriguez Ibarra. I aquest mindundi que tenen ara de President de la Junta, Fernandez  Vara, és un hereu de l'Ibarra, el de la barra va del mateix pal. Llenya al mono que és de goma, i contra Catalunya tot s'hi val, surt gratis i dona vots. No se si sap el Sr. Fernandez Vara que a Catalunya hi ha gairebè 200 mil extremenys, no ho crec, no sap res, ni crec sigui capaç de consultar-ho a Google. No dona per a més, i aixó és un problema pels extremenys no per Catalunya. No sé com s'ho fan els extremenys per tenir aquests dirigents polítics tan negats, tan ignorants, tan impresentables. Cony! si s'assemblen molt als nostres.